تاریخ برگزاری: 21 تا 25 اسفند 1395
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان
پنجشنبه 30 دی 1395
دوره آموزشی امنیت اطلاعات
مرکز آپای دانشگاه کردستان در راستای فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود در زمینه امنیت اطلاعات، اولین دوره آموزشی امنیت اطلاعات را تحت عنوان + Security شامل امنیت شبکه، داده و نرم افزارهای کاربردی برگزار می نماید.

اطلاع رسانی دوره آموزشی

مرکز آپای دانشگاه کردستان در راستای فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود در زمینه امنیت اطلاعات، اولین دوره آموزشی امنیت اطلاعات را تحت عنوان + Security  شامل امنیت شبکه، داده و نرم افزارهای کاربردی برگزار می نماید.

زمان: 9 بهمن لغایت 14 بهمن 95

طول دوره: 30 ساعت (5 ساعت کلاس در هر روز در صبح و عصر زمانبندی می گردد).

مدرس: مهندس وحید زنگنه (دانشجوی دکتری امنیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر)

شهریه: هزینه شرکت در دوره 80 هزار تومان است که دانشجویان دانشگاه کردستان از تخفیف 50 درصدی برخودار می شوند.

نحوه ثبت نام: متقاضیان لازم است هزینه ثبت نام خود را به حساب شماره 1108058192 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه کردستان به نام وجوه امانی درآمد اختصاصی واحد پژوهشی دانشگاه کردستان واریز و تصویر فیش واریزی را حداکثر تا سه شنبه 5 بهمن به آدرس apa@uok.ac.ir ارسال نمایند.

شایان ذکر است به شرکت کنندگان در این دوره، پس از گذراندن آزمون، گواهی نامه مرکز آپا اعطا می گردد.

به اطلاع می‌رساند که برنامه زمان بندی و محل برگزاری دوره مذکور به صورت زیر می‌باشد
زمان: شنبه 9 بهمن لغایت پنج شنبه 14بهمن
ساعت: 9 الی 12 صبح و 2 الی 4 بعدازظهر