Registration Deadline: 24 April 2017
  • Paper Submission Begins: -2941 Days Left
  • Paper Submission Deadline: -2632 Days Left
21 December 2016
لوگوی دائمی دوسالانه همایش بین المللی خواندن طراحی شد.
به گزارش دبیرخانه دائمی همایش بین المللی خواندن "لوگوی دائمی دوسالانه همایش بین المللی خواندن" طراحی شد. این لوگو که نمای کلی آن به شکل قلب است، دارای این پیغام است که خانواده نقطه شروع یادگیری و عادت کردن به خواندن در جامعه است. دو طرف این قلب سر و بازوان والدین را نشان می‏دهد که با مهر دست همدیگر را گرفته‏اند و همنوا در خواندن کتاب هستند. همچنین، شکل دو کودک در وسط نشان می‏دهد فرزندان با الگو گرفتن از رفتار والدین به کتاب نگاه می‏کنند.

به گزارش دبیرخانه دائمی همایش بین المللی خواندن "لوگوی دائمی دوسالانه همایش بین المللی خواندن" طراحی شد. این  لوگو که نمای کلی آن به شکل قلب است، دارای این پیغام است که خانواده نقطه شروع یادگیری و عادت کردن به خواندن در جامعه است. دو طرف این قلب سر و بازوان والدین را نشان می‏دهد که با مهر دست همدیگر را گرفته ‏اند و همنوا در خواندن کتاب هستند. همچنین، شکل دو کودک در وسط نشان می‏ دهد فرزندان با الگو گرفتن از رفتار والدین به کتاب نگاه می‏ کنند.

Statistics
0 Online users