آخرین مهلت ارسال مقاله: 15 شهریور 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان، دانشگاه کردستان
حامیان: دانشگاه دهوک، گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، موسسه آوای جلب سیاحان، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه
یکشنبه 12 اسفند 1397
دریافت تاییدیه پذیرش سریع مقاله در کنفرانس
.
به اطلاع پژوهشگران و نویسندگان گرامی می رساند , دریافت تاییدیه (گواهی آنلاین) پذیرش سریع مقالات در کنفرانس پس از تایید اثر در پیشداوری و نهایی شدن مرحله پرداخت ، امکان پذیر است

ساختار داوری مقالات:
پس از دریافت مقالات در مدت یک هفته پیشداوری اثر انجام خواهد شد که در این مرحله وضعیت کلی پذیرش اثر تعیین می‌گردد.پس از پیشداوری میتوانید با پرداخت هزینه شرکت در کنفرانس درخواست دریافت گواهی پذیرش سریع مقاله خود را ارسال نمایید.
با نهایی شدن وضعیت پیشداوری,اثر ارسالی شما برای داوری در اختیار کمیته علمی کنفرانس قرار خواهد گرفت و در داوری نهایی,تغییرات مورد نظر داوران اعلام شده و برای شما ارسال میگردد.
توجه داشته باشید پذیرش اثر شما در پیشداوری به منزله تعیین وضعیت نهایی مقاله ارسالی شما از نظر نوع پذیرش می‌باشد.

جهت درخواست دریافت گواهی سریع پذیرش مقالات,پس از پرداخت هزینه,عنوان مقاله ارسالی خود را به شماره همراه درج شده در قسمت تماس با ما(09911380095) ارسال نمایید.

پس از نهایی شدن مرحله داوری و اعمال تغییرات انجام شده , پژوهشگران گرامی می‌بایست بسته به نوع ارائه اثر تعیین شده برای مقاله ( پوستر یا ارائه شفاهی ) نسبت به ارسال اثر در قالب فایل تعیین شده کنفرانس اقدام نمایند.
0 کاربران آنلاین