آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • تاریخ برگزاری: -71 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -76 روز مانده
سه‌شنبه 09 مهر 1398
مصاحبه با دبیر علمی کنفرانس
.
کنفرانس گردشگری و توسعه با هدف ارتقا نقش دانشگاه در توسعه استان کردستان، ایفای نقش مسئوليت اجتماعی دانشگاه و توسعه کارآفرینی در حوزه گردشگری برگزار خواهد شد.
دکتر  آرمان احمدی زاد , مدیر گروه مدیریت و گردشگری دانشگاه کردستان و  دبیر علمی اولین کنفرانس بین المللی گردشگری و توسعه اعلام کرد :

کنفرانس در 2 روز و با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سایر سازمان های مرتبط برگزار می شود و امید است که کنفرانس با هم افزایی سازمان ها و نهادها و شهروندان در توسعه استان و منطقه یاری رساند.این کنفرانس در محورهای گردشگری و تحریم، گردشگری پایدار و توسعه جوامع محلی، گردشگری سلامت، گردشگری شهری، گردشگری هوشمند، آینده گردشگری استان کردستان، بازاریابی گردشگری و سیاست‌های کلان در حوزه گردشگری  بیش از 10 سخنرانی، 6 نشست تخصصی، 9 کارگاه تخصصی خواهد داشت.
همچنین مقالات ارسالی به دبیرخانه کنفرانس نیز به بیش از 170 مقاله رسیده است که تعداد 30 مورد از آنها برای ارائه شفاهی پذیرفته شده اند.