آخرین مهلت ثبت نام: 10 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1945 روز مانده
چهارشنبه 10 مهر 1398
.

نخستین همایش بین المللی گردشگری و توسعه با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در دانشگاه کردستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، رئیس دانشگاه کردستان امروز در آیین افتتاحیه نخستین همایش گردشگری و توسعه، اظهار کرد: یکی از راهبردهای اصلی دانشگاه کردستان توجه به مسئولیت اجتماعی و ارتقای وجهه بین المللی دانشگاه در راستای دانشگاه های نسل چهارم است.
رحمت صادقی افزود: به منظور ایفای نقش اجتماعی تا کنون اقدام به برگزاری کنفرانس های ملی و بین المللی، کنگره بین المللی مشاهیر کرد، حضور بیش از ۵۰۰ دانشجوی خارجی، مبادله استاد و دانشجو با دانشگاه های برتر جهان، تلاش برای حضور در رتبه بندی های بین المللی و انجام پژوهش های بنیادی و کیفی در خصوص مسائل منطقه از جمله اقدامات در این راستا کرده ایم.
رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: یکی از پتانسیل ها و ظرفیت های کردستان بدون شک توسعه گردشگری و توریسم است که زودبازده بوده و نیز راه اندازی شغل در این زمینه نیازمند سرمایه اندک است.
وی تصریح کرد: گردشگری طبیعی، پزشکی، جنگ و یادمان ها، فرهنگی، هنری، ورزشی، بازرگانی و ... همه در کردستان ظرفیت و پتانسیل لازم را دارد که اگر به صورت علمی و آکادمیک در این زمینه ها کار شود، بستر ساز توسعه و پیشرفت منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: در راستای این پتانسیل ها و مسئولیت های اجتماعی وظیفه خود می دانیم در زمینه گردشگری کردستان هم کار کنیم و زیرساخت ها را فراهم کنیم.
صادقی خاطرنشان کرد: رشته گردشگری در دانشگاه کردستان راه اندازی شده که امیدواریم با تربیت نیروی توانمند، بتواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.
لازم به ذکر است نخستین همایش بین المللی گردشگری و توسعه با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه از امروز در دانشگاه کردستان آغاز و تا فردا ( ۱۱ مهرماه) با برگزاری پنل و کارگاه های تخصصی ادامه خواهد داشت.

لینک به خبر: