آخرین مهلت ثبت نام: 10 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1946 روز مانده
چهارشنبه 10 مهر 1398
دبیر اجرایی نخستین همایش گردشگری و توسعه: گردشگری یکی از مزیت های اقتصادی کردستان است
.
دبیر اجرایی نخستین همایش گردشگری و توسعه گفت: کردستان چند مزیت رقابتی در حوزه اقتصادی دارد که گردشگری یکی از آنهاست و به همین دلیل دانشگاه برگزاری اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه را با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق تصویب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان،  خبات نسائی  امروز در اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: گردشگری یکی از مزیت‌های عمده این استان است با وجود نگاه غیر علمی و سطحی به آن و تزریق سرمایه‌هایی با دید برداشت کوتاه مدت چالشی روز افزون برای ان ایجاد کرده است.
وی افزود: شرایط خاص کشور و خشک شدن چشمه های درآمدی اگرچه فرصتی بی بدیل برای توسعه بخشهای مغفول از جمله گردشگری را فراهم کرده است،  لیکن این فرصت با استفاده غیر علمی و بیش از ظرفیت تحمل می‌تواند هزینه‌هایی را در بلند مدت تحمیل کند که جبران ناپذیر باشد.
دبیر اجرایی این همایش تصریح کرد: فشار بیش از اندازه به طبیعت کردستان،  بافت‌های روستایی پرقدمت آن و  به دریاچه‌هایی در بستر پسماند،  آن همه نگرانی های جدی را موجب شده است.
نسائی ادامه داد: کردستان چند مزیت رقابتی در حوزه اقتصادی دارد که گردشگری یکی از آنهاست و به همین دلیل دانشگاه برگزاری اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه را با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق تصویب کرد.
وی ادامه داد: نبود درک علمی از گردشگری یکی از مشکلات عمده این حوزه در کردستان است و متاسفانه درکی عامیانه و سطحی از این مهم دارند که دانشگاه کردستان با هدف حذف نگاه سطحی از گردشگری و جایگزین کردن نگاه علمی اقدام به برگزاری این همایش کرده است.
گفتنی است ؛ این همایش در  محورهای سیاست‌های کلان و راهبردها در توسعه گردشگری، کسب و کارهای جدید و کارآفرینی گردشگری، مدیریت و برنامه‌ریزی گردشگری ، بازاریابی گردشگری، گردشگری هوشمند و پایدار با محوریت جوامع محلی ، بوم گردی و ... در تاریخ ۱۰ و ۱۱ مهرماه سال جاری در دانشگاه کردستان با همکاری دانشگاه کردستان و دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه در حال برگزاری است.

لینک به خبر: