آخرین مهلت ثبت نام: 10 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1924 روز مانده
پنجشنبه 11 مهر 1398
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان: صنعت گردشگری جایگزین صنعت نفت است
.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان گفت: امروزه از صنعت گردشگری به عنوان صنعت سبز و پاک صحبت می‌شود تا جایگزینی برای صنعت نفت در کشورها باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکترکیومرث کرمی در مراسم اختتامیه اولین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه با محوریت چالش‌ها و راهکارها در تالار مولوی دانشگاه کردستان، اظهار داشت: برگزاری چنین همایش هایی فتح بابی برای انجام همکاری های مشترک دانشگاه کردستان و دانشگاه پلی تکنیک سلیمایه خواهد بود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان، از شرکت کنندگان خواست تا به عنوان سفیران دانشگاه خود در راستای افزایش ارتباطات بین المللی گام بردارند.
وی افزود: این همایش  از این نظر دارای اهمیت که نوعی گردشگری علمی به شمار می رود  و  کسانی که در آن حضور پیدا می‌کنند از پتانسیل‌ها ظرفیت‌ها آثار فرهنگی و مذهبی و تمام پتانسیل‌های آن مکان دیدن می‌کنند و این می‌تواند به نوعی برندسازی باشد.
کرمی با بیان اینکه در چند سال اخیر کنفرانس های بین المللی دنیا در اماکن دورافتاده برگزار می شود تا زمینه ای برای معرفی نقاط گردشگر پذیر باشد، افزود: امروزه از صنعت گردشگری به عنوان صنعت سبز و پاک صحبت می‌شود تا جایگزینی برای صنعت نفت در کشورها باشد.
وی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان جهانی گردشگری تا سال ۲۰۲۰ تجارت بین المللی دنیا در اختیار صنعت گردشگری قرار می گیرد و از این نظر گردشگری و بسیار حائز اهمیت است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان به ارزآوری صنعت گردشگری در کشورهای مختلف دنیا هم اشاره کرد و افزود: کشور ما ۴.۴ میلیارد دلار از صنعت گردشگری درآمد داشته است و این نشان می دهد که باید صنعت گردشگری و صادرات غیر نفتی را جایگزین نفت کنیم.
وی اضافه کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس امروزه به تکاپو افتاده اند که صنعت گردشگری را جایگزین نفت کنند.

لینک به خبر: