آخرین مهلت ثبت نام: 10 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1949 روز مانده
جمعه 12 مهر 1398
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان تاکید کرد: ضرورت تقویت زیرساخت های گردشگری برای توسعه
.
وی با بیان اینکه حوزه گردشگری باید توسط بخش خصوصی فعال شود، افزود: در این زمینه دولت با ایجاد زیرساخت‌ها، ارتباطات و راه‌ها حامی و تسهیلگر بوده تا بخش خصوصی بتواند از آن بهره‌برداری کند و گردشگری را رونق بخشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان آموزش در حوزه گردشگری را نقطه کلیدی برشمرد و گفت:  توسعه این بخش نیازمند آموزش عمومی به همه دست اندرکاران این امر است.

نصرالهی زاده عنوان کرد: تبلیغات و اطلاع رسانی در خصوص توسعه صنعت گردشگری با توجه به جاذبه‌های گردشگری استان ضروری است چراکه بسیاری از ظرفیت‌های این منطقه ناشناخته و معرفی نشده است.

وی یکی از اولویت‌های اصلی استان را تسهیل حوزه راه و ارتباطات بیان کرد و ادامه داد: تسریع در خط ریلی همدان به سنندج و اتصال سنندج به شبکه ریلی را باید در اولویت کارهای زیرساختی قرار دهیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: تا سال آینده فرودگاه دوم استان در سقز بهره‌برداری خواهد شد.

نصرالهی زاده اظهار کرد: در بخش توریسم درمانی بیمارستان بخش خصوصی با هدف جذب توریسم و توریسم درمانی تا چند ماه دیگر در سنندج راه اندازی می‌شود.

وی یکی از محورهای توسعه استان را گردشگری نام برد و  اظهار امیدواری کرد که از این طریق شرایطی مبتنی بر صلح و برادری و دوستی در سطح بین‌المللی ایجاد شود.

لازم به ذکر است؛ نخستین همایش بین المللی گردشگری و توسعه با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه از روز گذشته در دانشگاه کردستان آغاز و امروز پایان یافت.

لینک به خبر: