آخرین مهلت ثبت نام: 10 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 مهر 1398
تاریخ برگزاری: 10 و 11 مهر 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
حامیان: دانشگاه کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، شهرداری سنندج، شورای اسلامی شهر سنندج، دانشگاه رازی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اداره کل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری استان کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1951 روز مانده
جمعه 12 مهر 1398
دکتر ولی تیموری : کردستان به شدت به توسعه گردشگری نیازمند است.
.
 معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: در محور شمال غرب کشور ، ۹ استان به دلیل ظرفیت‌های ویژه مقصدی برای گردشگران است که استان کردستان یکی از این مجموعه است.
ولی  تیموری در آیین افتتاحیه نخستین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه با محوریت چالش‌ها و راهبردها که در محل دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد:  شعار جهانی گردشگری در سطح جهانی، با عنوان گردشگری و اشتغال آینده‌ای بهتر برای همه است که بیانگر نقش  و اهمیت گردشگری در ایجاد اشتغال و پرداختن به ابعاد گردشگری است.
وی به اهمیت اقتصادی گردشگری اشاره کرد و  افزود: با توجه به  شعار جهانی گردشگری امسال، سازمان گردشگری کشور روی محورهای آموزش مهارت و اشتغال متمرکز شده است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه از روز ۵ مهرماه امسال تا مهر سال آینده روز گردشگری نام گذاری شده است، ادامه داد: یکی از المان‌های همایش امروز توسعه پایدار و بحث تحولات دیجیتالی مورد تاکید صنعت گردشگری در سطح جهانی به لحاظ اهمیت این موضوع است.
وی با بیان اینکه صنعت گردشگری در کشور نیازمند توجه و پرداختن ویژه به آن است، گفت: در استان کردستان نقطه‌ای پر بازده در گستره جغرافیابی ویژه کشور است که از لحاظ آب و هوا، موسیقی، تمدن،  پوشاک، تنوع فرهنگی ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.
وی افزود: استان کردستان به واسطه هم مرزی با اقلیم کردستان عراق یکی از مسیرهای گردشگری داخلی و بین المللی پتانسیل مقصد گردشگری را دارد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: سه استان‌ کردستان، سیستان و بلوچستان و سمنان با توجه به شرایط ویژه پایلوتی به عنوان گردشگری است و از این میان روی استان کردستان از منظر توسعه طبیعت گردی و گردشگری روستایی برنامه‌ریزی شده است.
کردستان به شدت به توسعه گردشگری نیازمند است.