آخرین مهلت ارسال مقاله: 20 مرداد 1398
تاریخ برگزاری: 08 و 09 آبان 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق
حامیان: University of Applied Science، Control System Group (TU Berlin)، Future Internet Lab Anhalt، Anhalt University، Institute of Materials and Systems for Sustainability (Nagoya University)
سخنرانان کلیدی
برگزاری همایش‌های سالانه به منظور به اشتراک گذاردن تجارب و آخرین دستاوردهای علمی می‌تواند گامی مؤثر در راستای پیشرفت علم باشد. به همین منظور در کنفرانس بین المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون از متخصصان حوزه‌های مرتبط دعوت به عمل آمده تا آخرین دستاوردها و چالشهای علمی را با شرکت‌کنندگان کنفرانس به اشتراک بگذارند. اطلاع یافتن از جدیدترین فرصت‌ها در زمینه‌ی مهندسی کنترل می‌تواند دید شرکت‌کنندگان را وسیع‌تر نموده و بستر مناسب را برای رشد سریع علمی در حوزه شبکه‌های هوشمند فراهم نماید. در همین راستا، از محققان و متخصصین برتر بین‌المللی این حوضه دعوت بعمل آمده تا آخرین تجارب علمی و همچنین چشم‌انداز پیش‌روی این حوزه را تحت عنوان سخنرانی کلیدی برای شرکت‌کنندگان ارائه نمایند.
سخنرانان کلیدی کنفرانس به قرار زیر می‌باشند:

Florian Dörfler  استادیار آزمایشگاه کنترل اتوماتیک در دانشگاه ETH Zürich است. او دکترای خود را در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه کالیفرنیا در Santa Barbara در سال  2013 و همچنین مدرک دیپلم خود را در رشته مهندسی Cybernetics از دانشگاه اشتوتگارت در سال 2008 دریافت کرده است. از 2013 تا 2014 او به عنوان استادیاردر دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس مشغول به فعالیت بود. زمینه های پژوهشی ایشان در حوزه کنترل توزیع شده، شبکه های مختلط و سیستم های سایبر-فیزیکی و همچنین کاربردهای آن در سیستم های انرژی و شبکه های هوشمند می­باشد. دانشجویان او برندگان جایزه بهترین مقاله دانشجویی در کنفرانس European Control  در سال 2013 و 2019، کنفرانس  American Control در سال 2016 و کنفرانس PES PowerTech درسال 2017 بودند. مقالات او در سال 2010 در مجله ACC جایزه بهترین مقاله دانشجویی، در سال 2011 در مجله O. Hugo Schuck جایزه بهترین مقاله، در سال 2012-2014  در مجله Automatica جایزه بهترین مقاله را دریافت کرد. وی همچنین درسال 2016 در مجله  and Systems IEEE Circuits  برنده جایزه بهترین مقاله Guillemin-Cauer شد. او موفق به دریافت Regents Special International Fellowship درسال 2009، Peter J. Frenkel Foundation Fellowship,  در سال 2011 و برنده جایزه بهترین مدرک دکتری UCSB ME در سال 2009 شد.

علی خاکی صدیق
استاد