آخرین مهلت ثبت نام: 30 مهر 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 20 شهریور 1398
تاریخ برگزاری: 08 و 09 آبان 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق
حامیان: University of Applied Science، Control System Group (TU Berlin)، Future Internet Lab Anhalt، Anhalt University، Institute of Materials and Systems for Sustainability (Nagoya University)، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، IEEE بخش ایران، شرکت پتروشیمی کردستان، IEEE، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
دوشنبه 22 مهر 1398
راهنمای تصویری نحوه آپلود فایل ارائه مقاله یا پوستر
راهنمای تصویری و گام به گام نحوه آپلود فایل ارائه یا پوستر مقاله
برای اینکه فایل ارائه مقاله یا پوستر را آپلود نمایید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید، سپس از بخش مقالات بر روی گزینه مقالات ارائه شده (درون کادر سبز رنگ) کلیک نمایید. در پنجره ظاهر شده بر روی آیکون مشاهده (درون کادر قرمز رنگ) کلیک نمایید.
حال جزئیات مقاله قابل مشاهده است، به بخش مستندات رفته و سپس بر روی آیکون افزودن سند جدید (درون کادر قرمز رنگ) کلیک نمایید.
در پنجره باز شده با انتخاب «فایل ارائه یا پوستر» از لیست کشویی «نوع» (درون کادر سبز رنگ)، سپس انتخاب فایل ارائه یا پوستر آماده شده بر اساس فرمت کنفرانس از طریق کلیک بر روی آیکون «Browse...» (درون کادر زرد رنگ) و کلیک بر روی آیکون تایید (درون کادر قرمز رنگ) فایل ارائه یا پوستر شما آپلود خواهد شد.

پس از آپلود فایل ارائه یا پوستر به بخش مستندات افزوده می‌شود.
توجه: تنها یک بار می‌توانید فایل ارائه مقاله یا پوستر را آپلود نمایید که غیرقابل اصلاح نیز می‌باشد، لذا در انجام این کار دقت لازم را داشته باشید تا مشکلی پیش نیاید.