آخرین مهلت ثبت نام: 20 خرداد 1398
آخرین مهلت ارسال مقاله: 07 اردیبهشت 1398
تاریخ برگزاری: 18 تا 20 خرداد 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، دانشگاه راپه رین، دانشگاه صلاح الدین
حامیان: استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شورای اسلامی شهر سنندج، نشر احسان، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان، فرمانداری سنندج، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان-اداره فعالیت های علمی دانشگاه کردستان، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، کنفرانس یاب، مهدی زرین، عنایت عنایتی، شهرداری سنندج
کمیته اجرایی
  1. دکتر یدالله پشابادی، دانشگاه کردستان، دبیر اجرایی،استادیار زبان و ادبیات کردی
  2. دکتر نجم‌الدین جباری، دانشگاه کردستان، استادیار زبان و ادبیات فارسی
  3. دکتر عبدالله رسول‌نژاد، دانشگاه کردستان، استادیار زبان و ادبیات عربی
  4. دکتر هادی رضوان، دانشگاه کردستان، استادیار زبان و ادبیات عربی
  5. دکتر بختیار سجادی، دانشگاه کردستان، استادیار مدیر گروه زبان و ادبیات کردی (زبان و ادبیات انگلیسی)
  6. دکتر حسن سرباز، دانشگاه کردستان، دانشیار زبان و ادبیات عربی
  7. دکتر زانیار نقشبندی، دانشگاه کردستان، استادیار زبان و ادبیات کردی
  8. دکتر سیروس امیری، استادیار زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان
  9. دکتر عبدالخالق عثمان مازن، مسؤول روابط بین الملل دانشگاه صلاح الدین (کردستان عراق-اربیل)
  10. دکتر عاطف عبدالله فرهادی، استاد زبان و ادبیات کردی دانشگاه صلاح (کردستان عراق-اربیل)
  11. دکتر طلعت طاهرمحمد، استاد زبان و ادبیات کردی دانشگاه صلاح (کردستان عراق-اربیل)
  12. دکتر آراز اسماعیل، مسؤول روابط بین الملل دانشگاه ڕاپەڕین (کردستان عراق - رانیه)
  13. دکتر بارزان علی پیروت، استادیار زبان و ادبیات کردی دانشگاه ڕاپەڕین (کردستان عراق - رانیه)
  14. دکتر سوران عبدالرحمان حمد، استادیار زبان و ادبیات کردی دانشگاه ڕاپەڕین (کردستان عراق - رانیه)