آخرین مهلت ثبت نام:
آخرین مهلت ارسال مقاله: 15 مرداد 1400
تاریخ برگزاری: 19 و 20 آبان 1400
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن سیستم های سطوح آبگیر باران، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان، دانشگاه سلیمانیه، دانشگاه حلبچه، دانشگاه بین المللی تیشک
حامیان: استانداری کردستان، شرکت آب منطقه ای کردستان، سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، شهرداری سنندج، شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، سازمان محیط زیست استان کردستان، پژوهشکده مدیریت آب دانشگاه محقق اردبیلی، پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، ستاد توسعه فناوری های آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست، سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت نیرو، اتحادیه انجمن های علمی منابع طبیعی و محیط زیست ایران، انجمن آبخیزداری ایران
فراخوان مقاله

مرکز پژوهشی آب دانشگاه کردستان با همکاری انجمن سطوح آبگیر باران و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان اقدام به برگزاری دهمین همایش بین المللی سامانه های سطوح آبگیر باران به‌صورت  مجازی نموده  است.  این کنفرانس، فرصت مناسبی برای شرکت گسترده پژوهشگران حوزه‌های مختلف علوم آب از سراسر جهان به منظور به‌اشتراک‌گذاشتن آخرین تجربه‌ها و دستاوردهای پژوهشی مرتبط با سطوح آبگیر باران و مدیریت جامع حوزه های آبخیز را فراهم خواهم کرد.

دبیرخانه دهمین کنفرانس بین‌المللی سامانه‌های سطوح آبگیر باران از پژوهشگران، استادان، دانشجویان، کارشناسان، مسئولان دستگاه‌‌های اجرایی و دیگر علاقه‌مندان از سراسر جهان برای شرکت و ارائه مقاله در این کنفرانس دعوت می‌کند.

لازم به‌ذکر است که مقالات منتخب ارسال ‌شده به کنفرانس با داوری سریع در دو نشریه زیر منتشر خواهد کرد.

1-  نشریه علمی «محیط‌زیست و مهندسی آب»  به آدرس : www.jewe.ir

2- مجله علمی «سامانه‌های سطوح آبگیر باران» به آدرس www.jircsa.ir