آخرین مهلت ثبت نام: 05 مهر 1397
  • آغاز دریافت مقالات: -2097 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -2052 روز مانده
تاریخچه کنفرانس
سال ۱۳۵۶ برای اولین بار سمینار جبر ایران در دانشگاه شهید چمران اهواز با سردبیری آقایان دکتر منصور معتمدی و دکتر امیدعلی کرمزاده برگزار شد. دومین بار سمینار جبر ایران، سال 1366 در دانشگاه کاشان با دبیری دکتر رحیم زارع نهندی ادامه پیدا کرد و پس از آن سالانه در دانشگاه‌های مختلف ایران برگزار شد.
دانشگاه کردستان برای اولین بار در سال ۱۳۷۷ افتخار برگزاری دهمین سمینار جبر ایران را بر عهده داشت. دکتر پرویز رشیدیان دبیری دهمین سمینار جبر ایران را برعهده داشتند.
گروه ریاضی دانشگاه کردستان مفتخر است بار دیگر برگزارکننده سمینار جبر ایران با عنوان «بیست و ششمین سمینار جبر ایران» باشد. این سمینار با همکاری اعضای گروه ریاضی دانشگاه کردستان به پاس احترام و نکوداشت خدمات صادقانه جناب آقای دکتر محمد نادر قصیری برگزار خواهد شد.
دکتر محمد نادر قصیری به مدت چهل سال در گروه ریاضی دانشگاه کردستان مشغول به فعالیت بوده‌اند که در این مدت خدمات ارزنده و شایسته‌ای به گروه ریاضی و دانشگاه کردستان ارائه کرده‌اند. دکتر قصیری در این مدت عهده‌دار تربیت دانشجویان و پژوهشگران جوان زیادی که عده‌ای از آنها هم اکنون خود از اساتید این مرز و بوم هستند، بوده‌اند.