آخرین مهلت ثبت نام: 05 مهر 1397
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -2049 روز مانده
یکشنبه 12 اسفند 1397
مراسم نکوداشت پروفسور «کوچَر بیرکار» در دانشگاه کردستان برگزار می شود
مراسم نکوداشت پروفسور «کوچَر بیرکار» (فریدون درخشانی) ریاضی دان برجسته کُرد و برنده جایزه فیلدز 2018 در دانشگاه کردستان برگزار می شود.
مراسم نکوداشت پروفسور «کوچَر بیرکار» (فریدون درخشانی) ریاضی‌دان برجسته کُرد و برنده جایزه فیلدز 2018 در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
در این مراسم که روز سه‌شنبه 14 اسفند در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار می‌‌گردد، سخنرانان زیر حضور خواهند داشت:
دکتر محمدرضا درفشه - استاد تمام دانشگاه تهران
دکتر رحیم زارع نهندی - استاد تمام دانشگاه تهران
دکتر علی ایرانمنش - استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس؛ عنوان سخنرانی: «وضعیت ریاضی  ایران در بین کشورهای جهان از دیدگاه اتحادیه بین المللی ریاضی»
دکتر ارسلان شادمان - استاد تمام دانشگاه تهران و کردستان
پروفسور فریدون درخشانی با نام مستعار کوچر بیرکار ریاضیدان کردتبار  مقیم بریتانیا و متولد شهر مریوان استان کردستان، علاوه بر چند جایزه معتبر دیگر، پس از مریم میرزاخانی دومین ایرانی است که جایزه فیلدز مهم‌ترین جایزه جهان در حوزه ریاضیات را دریافت نموده است.
وی تحصیلاتش را تا پایان مقطع دبیرستان در مریوان گذراند و در سال 2000 در رشته کارشناسی ریاضی از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. سپس برای ادامه تحصیل به بریتانیا مهاجرت کرد و در سال 2004 از دانشگاه ناتینگهام دکتری گرفت و اکنون در دانشگاه کمبریج انگلستان به تدریس و پژوهش مشغول است.