آخرین مهلت ثبت نام: 20 بهمن 1400
آخرین مهلت ارسال مقاله: 04 بهمن 1400
تاریخ برگزاری: 18 تا 20 اسفند 1400
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن یادگیری الکترونیکی
حامیان: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، IEEE (Iran Section)، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پایه زنجان، دانشگاه ایلام، پارک علم و فناوری کردستان، بنیاد نخبگان استان کردستان، هاب شیراز، شرکت وستا، جشنواره تدریس خلاق در آموزش عالی
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -1051 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -1158 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -1095 روز مانده
سخنرانان کلیدی





متئو مارتینی

غلامعلي منتظر

ریتا مجتهدزاده

مهناز معلم

دانیال آپولون

دانشگاه مارکونی ، ایتالیا

دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه تاوسان،آمریکا

 


دانشگاه برگن، نروژ

 
 

 

مهناز معلم

 

استاد فناوری آموزشی و تحقیقات

دانشگاه تاوسون، ایالات متحده

 

 

 

 

پیشرفت ها و روندهای جدید در آموزش الکترونیکی؟

مهناز معلم، استاد و رئیس گروه فناوری آموزشی و سوادآموزی، دانشگاه تاوسون، مریلند است که در آگوست 2018 به این دانشگاه پیوست. او استاد فناوری آموزشی و تحقیقات و هماهنگ‌کننده گرنت در دانشگاه کارولینای شمالی ویلمینگتون (UNCW)، است که از سال 1993 به عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه مشغول به فعالیت می باشد. مهناز معلم دکترای خود را دررشته طراحی سیستم های آموزشی/سیستم های یادگیری و گواهی ارزیابی برنامه از دانشگاه ایالتی فلوریدا دریافت کرد.

او علاقه خاصی به کاربرد یادگیری Problem-Based/Project-Based Learning (PBL) و ارزیابی نتایج پیچیده مانند حل مسئله و تفکر انتقادی برای زمینه های STEM دارد.

مهناز در طول زندگی حرفه ای خود چندین برنامه را طراحی، توسعه و با موفقیت اجرا و ارزیابی کرده است که از PBL به عنوان چارچوب آموزشی خود استفاده کرده است. او جوایز متعددی را در زمینه های بورسیه، تدریس و مربیگری فارغ التحصیلان دریافت کرده است. علاوه بر این، در پانزده سال گذشته، او بودجه ای برای هماهنگی چندین پروژه نوآورانه با حمایت بنیاد ملی علوم و وزرات آموزش در زمینه ادغام PBL با مدل سازی و شبیه سازی کامپیوتری دریافت کرده است.

مهناز با بسیاری از همکاران بین المللی کار کرده و در هیئت تحریریه تعدادی از مجلات معتبر ملی و بین المللی خدمت می کند. هم چنین برنده جایزه آموزشی و پژوهشی بوده و به مدت دو سال به عنوان دانشمند دوره ای (IPA) در بنیاد ملی علوم خدمت کرده است.

 

دکتر غلامعلی منتظر

 

استاد فناوری اطلاعات، دانشگاه تربیت مدرس، ایران

تاملی بر تجربه آموزش الکترونیکی در طول اپیدمی کووید-19

 
 

دکتر غلامعلی منتظر استاد فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس | TMU · گروه فناوری اطلاعات می باشد.

وی از سال 1378 به عنوان عضو هیأت علمی به دانشگاه تربیت مدرس پیوست و به عنوان استاد تمام فناوری اطلاعات در دانشکده فنی مشغول به فعالیت می باشد. دکتر منتظر پژوهش های متعددی را در زمینه‌های مختلف فناوری اطلاعات انجام داده اند. از عمده‌ترین فعالیت‌های پژوهشی وی می توان به «یادگیری الکترونیکی»، «دولت الکترونیک»، «امنیت نرم» و «طراحی سیستم هوشمند با استفاده از روش‌های محاسبات نرم» اشاره کرد.

 

 

 

 

 

 

 


ریتا مجتهد زاده

 

دانشیار برنامه ریزی آموزش الکترونیکی

دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران

 

 

Professional Academic Online Presence

 

دکتر ریتا مجتهدزاده دکترای برنامه ریزی آموزش الکترونیکی دارد. وی یکی از بنیانگذاران دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد و در حال حاضر عضو هیئت علمی آموزش الکترونیکی گروه آموزش پزشکی در این دانشکده است.

دکتر مجتهدزاده یکی از محققین اصلی چندین طرح تحقیقاتی در زمینه آموزش الکترونیکی و آموزش پزشکی در ایران بوده است که برخی از آنها به شرح زیر است: رتبه بندی علمی دانشکده های پزشکی، سیستم های سنجش فعالیت اعضای هیات علمی، سیستم جامع جوایز آموزشی و جامع، سیستم آموزش الکترونیکی پیوسته پزشکی

(e-CME)، سیستم اعتباربخشی نهادی ملی مراکز آموزش الکترونیکی و غیره.

اکنون او در حال کار بر روی توسعه و استقرار پلت فرم ملی دوره های آزاد آنلاین (MOOCs) و سیستم ملی مدیریت یادگیری(LMS)  است. هم چنین وی در زمینه های گفته شده  مقالات و کتاب های زیادی را به چاپ رسانده است.

 

متئو مارتینی

 

دانشگاه مارکونی، ایتالیا

 

                                                                                      

متئو مارتینی دانشیار دانشگاه گوگلیلمو مارکونی دارای مدرک فیزیک سیستم از دانشگاه رم می باشد. وی دیپلم "فیزیک هسته ای با تخصص در شیمی-فیزیک برای محیط زیست" در موسسه E. Fermi در فراسکاتی را دارد. او در سال 2009 برنده جایزه فارغ التحصیلان جوان فیزیک از جامعه فیزیک ایتالیا شد.

هم چنین در سال 2004 برنده یک مسابقه برای سمت به عنوان دانشیارشد. متئو مارتینی در زمینه تحقیقاتی خود حدود 64 مقاله و چندین کتاب را به چاپ رسانده است.

 

دانیال آپولون

 

دانشیار فرهنگ دیجیتال

دانشگاه برگن، نروژ

 
 

 

دانیل آپولون دانشیار فرهنگ دیجیتال در دانشکده علوم انسانی دانشگاه برگن، نروژ است. دانیل که یکی از اعضای فعال پژوهش برای فرهنگ دیجیتال است ، دارای علایق گسترده ای است که دیدگاه های فرهنگی و اجتماعی در زمینه فناوری اطلاعات، متن و نسخه الکترونیکی، وب معنایی و فلسفه جامعه دانش شبکه ای را پوشش می دهد.

تا سال 2008 دانیل سرپرستی گروه تحقیقاتی فناوری های متن در UNIFOB AKSIS AS، برگن را بر عهده داشت.  وی به عنوان هماهنگ کننده اروپایی در بسیاری از پروژه های اتحادیه اروپا در زمینه فرهنگ دیجیتال و ادبیات الکترونیک مشارکت داشته است. او همچنین سابقه طولانی به عنوان کارشناس آکادمیک برای کمیسیون اروپا، آژانس ملی

de la Recherche ، NFR، یونسکو و کنفرانس پیشین Rectors اروپا دارد.

 

آمار بازدید
0 کاربران آنلاین