آخرین مهلت ثبت نام: 15 مرداد 1396
آخرین مهلت ارسال مقاله: 31 خرداد 1396
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن قارچ شناسی ایران
حامیان: شرکت کشاورزی جلگه دز، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بنیاد نخبگان استان کردستان، استانداری استان کردستان، پارک علم و فناوری استان کردستان، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اتحادیه انجمن های علوم گیاه پزشکی ایران، شرکت بازرگان کالا
چهارشنبه 11 اسفند 1395
اطلاعیه شماره 2
متخصصان، دانشجویان و علاقمندان رشته های قارچ شناسی و علوم وابسته همانطور که استحضار دارید سومین کنگره قارچ شناسی ایران توسط انجمن قارچ شناسی ایران و دانشگاه کردستان در تاریخ 4 تا 6 شهریور 96 در سنندج، برگزار خواهد شد. ضمن دعوت از تمامی علاقمندان از سراسر کشور دومین فراخوان در خصوص شرایط و نحوه ثبت نام، تدوین و ارسال مقالات به شرح زیر اعلام می گردد.
نحوه ثبت نام: ثبت نام در کنگره و ارسال مقاله صرفاً از طريق وبگاه کنگره به نشاني conf.uok.ac.ir/imyc3 انجام مي شود . راهنماي ثبت نام در سايت کنگره در دسترس مي باشد.
شرايط و هزينه ثبت نام:
دانشجوي عضو انجمن قارچ‌شناسي ايران دانشجوي غير عضو انجمن قارچ‌شناسي ايران عضو غير دانشجويي انجمن قارچ شناسي ايران سايرين
ثبت نام به هنگام تا تاريخ 96/3/31
1000000 ريال 1250000 ريال 2500000 ريال 3000000 ريال
ثبت نام با تاخير از تاريخ 96/4/1
1500000 ريال 1750000 ريال 3000000 ريال 3500000 ريال
  • هزينه ثبت نام شامل بسته کنگره (خلاصه مقالات، کارت شناسايي، برنامه و هديه کنگره) و پذيرايي بين جلسات تنها براي فرد ثبت نام کننده است.
  • منظور از عضو انجمن، فردي است که فرم عضويت انجمن را تکميل و حق عضويت ساليانه خود را حداقل تا پايان سال 1395 به يکي از حساب هاي انجمن قارچ‌شناسي ايران واريز کرده باشد.
  • افراد عضو انجمن که حق عضويت سال هاي قبل را پرداخت نکرده اند، مي توانند پس از اقدام به پرداخت حق عضويت و ارسال مدارک مربوطه به دفتر انجمن، از مزاياي ثبت نام به صورت عضو بهره مند شوند . حق عضويت ساليانه براي دانشجويان 250000 ريال و براي ساير افراد 500000 ريال مي باشد.
  • دانشجويان و افراد غير دانشجويي که عضو انجمن نمي باشند با پرداخت مبالغ مندرج در ستون 2 و 4 جدول فوق از سال 1396 به عضويت انجمن قارچ شناسي در مي آيند.
  • لازم است دانشجويان محترم تصوير کارت دانشجويي معتبر خود را هنگام ثبت نام ارسال نمايند .
  • لازم است شرکت کنندگان محترم تصوير فيش پرداخت هزينه را از طريق وبگاه کنگره ارسال نمايند. تصاوير ديجيتال تهيه شده از کارت دانشجويي، عضويت انجمن قارچ شناسي و فيش پرداخت با استفاده از اسکنر، تلفن همراه يا دوربين که وضوح مناسبي داشته باشند، قابل قبول است. پرداخت هزينه فقط از طريق فيش بانکي صورت مي پذيرد.
  • فهرست اعضا و سال هاي پرداخت حق عضويت آنان در صفحه فهرست اعضاي انجمن در وبگاه انجمن قارچ‌شناسي ايران به نشاني msir.ir قابل مشاهده است .
  • شماره حساب براي واريز هزينه ثبت نام: بانک تجارت ، شعبه دانشگاه کردستان، شماره حساب 1108058192 به نام وجوه اماني درآمد واحد پژوهشي دانشگاه کردستان
  • اصل فيش هاي بانکي را در زمان پذيرش کنگره جهت ارائه به دبيرخانه به همراه داشته باشيد.
  • گواهي شرکت در کنگره فقط به نام پرداخت کننده وجه ثبت نام به شرط حضور در کنگره و با رويت کارت دانشجويي و کارت شناسايي معتبر صادر و تحويل داده خواهد شد.
  • ثبت نام و شرکت در کنگره بدون ارائه مقاله نيز امکان پذير است.
  • در صورت ثبت نام و شرکت در کنگره با ارائه مقاله براي شرکت کنندگاني گواهي شرکت در کنگره صادر مي شود که ضمن حضور در کنگره مقاله خود را در وقت مقرر ارائه دهند.
نحوه نگارش و ارسال مقالات:
  • مقالات به صورت خلاصه شامل چکيده فارسي و انگليسي تدوين و منتشر مي شوند.
  • دستورالعمل نگارش مقاله و فايل نمونه چکيده مقاله در وبگاه کنگره در دسترس مي باشند.
  • راهنماي تهيه پوستر همراه با فايل نمونه متعاقباً در وبگاه کنگره بارگذاري خواهند شد.
نحوه و زمان ارسال مقالات:
علاقمندان مي‌توانند تا تاريخ 1396/2/31 مقالات خود را از طريق وبگاه کنگره، به دبيرخانه کنگره ارسال نمايند.

غذا، اسکان و تور تفريحي:
  • اطلاعات مربوط به هزينه و نحوه ثبت نام براي غذا، اسکان، تور تفريحي و کارگاه آموزشي با جزئيات کامل در اطلاعيه‌هاي بعدي از طريق وبگاه کنگره اعلام خواهد شد . براي اسکان شرکت کنندگان خوابگاه هاي دانشجويي و مهمانسراهاي دانشگاه در نظر گرفته شده است . براي شرکت کنندگاني که به همراه خانواده در سنندج حضور مي يابند و يا افرادي که نمي خواهند در خوابگاههاي دانشجويي و مهمانسراي دانشگاه اسکان داده شوند، هماهنگي هاي لازم جهت استفاده از هتل هاي سطح شهر (با تخفيف مناسب) به عمل خواهد آمد. ليست خوابگاهها، مهمانسرا و هتلها و هزينه هاي مربوطه متعاقبا اعلام خواهد شد.
کارگاه آموزشي و نمايشگاه:
  • از افراد متقاضي برگزار کننده کارگاه آموزشي درخواست مي شود عنوان کارگاه (با جز ئيات آن) و رزومه خود را تا تاريخ 96/1/20 به دبيرخانه همايش از طريق سامانه همايش ارسال نمايند تا بعد از بررسي و تصويب عنوان کارگاه در فراخوان بعدي و سامانه همايش اعلام شود.
  • از توليدکنندگان قارچ خوراکي، صنعتي و دارويي، تمامي شرکتهاي مرتبط با توليد قارچ، شرکتهاي آزمايشگاهي و بيوتکنولوژيکي جهت برپايي غرفه در نمايشگاهي که در حاشيه کنگره برگزار مي شود دعوت به عمل مي آيد. علاقمندان مي توانند آمادگي خود را جهت شرکت در نمايشگاه به دبيرخانه کنگره اعلام نمايند. شرايط و جزئيات مربوط به شرکت در نمايشگاه در فراخوان بعدي اعلام مي شود.
حمايت مالي از کنگره:
از سازمانها، موسسات، شرکتها و افراد مايل به حمايت مالي از کنگره تقاضا مي شود آمادگي خود جهت حمايت از کنگره را به دبيرخانه کنگره اعلام نمايند.