آخرین مهلت ثبت نام: 15 مرداد 1396
آخرین مهلت ارسال مقاله: 31 خرداد 1396
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، انجمن قارچ شناسی ایران
حامیان: شرکت کشاورزی جلگه دز، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بنیاد نخبگان استان کردستان، استانداری استان کردستان، پارک علم و فناوری استان کردستان، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اتحادیه انجمن های علوم گیاه پزشکی ایران، شرکت بازرگان کالا
دوشنبه 12 تیر 1396
اطلاعیه شماره 11-راهنمای تهیه پوستر
راهنمای تهیه پوستر منتشر گردید.

شرکت کنندگان محترم سومین کنگره قارچ­شناسی ایران بدینوسیله ضمن اعلام دستورالعمل تهیه پوستر به اطلاع می رساند به زودی نحوه ارائه مقالات پذیرفته شده (سخنرانی یا پوستر) از طریق سایت کنگره اطلاع رسانی می شود.

مشخصات و ساختار کلی:

• چکیده مقاله پوستر شامل عنوان، اسامی نویسندگان، آدرس نویسندگان، مقدمه، مواد و روش ها، نتایج و بحث و منابع می باشد.
  • عنوان در قسمت بالای پوستر باید به راحتی از فاصله یک متری قابل خواندن باشد.
  • اسامی نویسندگان در زیر عنوان ذکر شود و زیر اسم ارائه دهنده خط کشیده شود.
  • آدرس نویسندگان زیر اسامی ذکر شود.
  • لوگوی کنگره در بالای پوستر گوشه سمت راست عنوان مقاله و لوگوی دانشگاه یا موسسه محل کار در گوشه سمت چپ پوستر قرار داده شود.
  • پوستر با ابعاد 70 (عرض) × 100 (طول) سانتی متر به صورت عمودی (Portrait) تهیه گردد.

راهنمای نگارش پوستر:

• عنوان مقاله: قلم B Zar، اندازه حداقل 60 و ضخیم (Bold)
  • اسامی نویسندگان: قلم B Titr، اندازه حداقل 40 و ضخیم (Bold)
  • آدرس نویسندگان: قلم B Zar، اندازه حداقل 36 و نازک
  • عنوان بخش‌های مقاله (مقدمه، مواد و روش های بررسی، نتایج و بحث و منابع): قلم B Zar و اندازه حداقل 36 و ضخیم (Bold). متن مقاله: قلم B Zar، اندازه 36 و نازک
  • قلم نوشته های انگلیسی Times New Roman و در هر بخش 2 سایز از نوشته های فارسی کوچکتر باشد.
  • شروع هر بخش دارای تورفتگی باشد. نوشته ها در هر بخش از دو سمت همردیف (Justify) شوند.

نکات مهم:

• در تهیه پوستر بهتر است از شکل، نمودار و جدول برای ارائه و بیان مطالب استفاده شود و از ارائه مطالب با متون طولانی خودداری شود.
  • پوستر روی کاغذ با ابعاد ذکر شده چاپ شود و از چاپ پوستر روی کاغذهای کوچکتر و مجزا خودداری شود.
  • در بخش پوستر تعدادی پوستر به عنوان پوستر برتر انتخاب و از آنها تقدیر می شود.