آخرین مهلت ثبت نام: 05 آذر 1397
آخرین مهلت ارسال مقاله: 24 مهر 1397
تاریخ برگزاری: 07 و 08 آذر 1397
برگزار کنندگان: انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران، دانشگاه کردستان، مرکز پژوهشی ریزشبکه و شبکه های هوشمند
حامیان: دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم و صنعت ایران، پژوهشگاه نیرو، پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور، IEEE، شرکت توزیع برق نیروی استان کردستان، امور انتقال نیروی برق استان کردستان، شرکت برق منطقه ای غرب، شاخه دانشجویی انجمن IEEE کردستان، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -2063 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -2270 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -2106 روز مانده
سخنرانان مدعو

دکتر مصطفی رجبی مشهدی معاون برنامه‌ریزی شرکت توانیر و عضو هیئت مدیره شرکت مدیریت شبکه (IGMC) می‌باشد.
  آقای رجبی کار خود را به عنوان یک متخصص کنترل سیستم نیروگاه در سال 1994 آغاز کرد. ایشان در سال 2004 به عنوان مدیر اداره بازار نیرو به شرکت برق منطقه‌ای خراسان (KREC) پیوستند. پس از سه سال، مدیریت مرکز دیسپاچینگ شمال شرق ایران به ایشان واگذار گردید و سپس در سال 2007 به معاون مدیر شرکت برق منطقه‌ای خراسان برای برنامه ریزی و تحقیق ترفیع یافتند. در ضمن، ایشان از سال 2011 تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سجاد می‌باشند.
دکتر رجبی تجربه زیادی در زمینه‌های مختلف مربوط به بهره‌برداری، کنترل و برنامه ریزی سیستم قدرت دارد. ایشان به عنوان یک محقق علمی و همچنین یک مدیر فعال در صنعت برق،  به خوبی با صنعت برق و پایداری سیستم، کنترل فرکانس، پاسخ بار، شبکه های هوشمند و انرژی پایدار آشنا می‌باشند.
دکتر رجبی نویسنده‌ی پنج کتاب می‌باشد. ایشان بیش از صد و بیست مقاله پژوهشی را در مجلات و کنفرانس های ملی و بین المللی منتشر کرده‌اند. و همچنین 7 جایزه‌ی بهترین مقاله را برای تالیفاتشان دریافت نموده‌اند.
ایشان در سال 2016 به عنوان عضو ارشد انجمن IEEE (IEEE Senior Member) برگزیده شدند. و در حال حاضر عضو اصلی انجمن IAEEE می‌باشند.افزایش دقت پیش بینی بار کوتاه مدت ناشی از نامعینی برنامه های مدیریت بار و تغییرات اقلیمی.
  • حضور نیروگاه های تجدید پذیر و نیاز به پیش بینی توان نیروگاه های باد و خورشید.
  • اصلاح در روش های بازار و تبادل توان و ضرورت آنها در تعهد واحد با قیود امنیتی (SCUC).
  • نیاز به برنامه ریزی کوتاه مدت و میان مدت برای جلوگیری از بارگذاری انتقال به دلیل تغییر بار در شبکه پایین دست و محدودیت های زیر انتقال منطقه‌ای.
  • نظارت واقع گرایانه در شرایط کمبود برق.
  • برنامه ریزی استفاده از پاسخ بار برای تعادل تولید و مصرف در شرایط عادی و کنترل فرکانس در شرایط اضطراری.
  • عملیات علیه شرایط پیچیده شبکه و پدیده های در حال ظهور.
  • آماده سازی در مقابل تهدیدات اینترنتی و فیزیکی و حملات تروریستی.
  • عملیات در کمبود سوخت.
برای رعایت الزامات فوق، لازم است از ابزار و فن آوری های جدید و نیز روش‌های برنامه ریزی جدید استفاده شود.
در این سخنرانی، با درنظر گرفتن مباحث و الزامات جدید، راه حل های بومی برای این چالش ها را مرور خواهیم کرد.



پروفسور جی. بی. قره‌پتیان کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی خود را ( BS، MS و Ph.D.  ) در سالهای 1987، 1989 و 1996 در رشته مهندسی برق به ترتیب از دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران) و دانشگاه تهران (تهران) و با افتخار شاگرد اولی دریافت کرده‌اند. به عنوان یک دانشجوی دکترا ، ایشان از سال 1993 تا 1996 بورسیه‌ی تحصیلی را از خدمات بورس تحصیلی آلمانی (DAAD) دریافت کردند و با موسسه High Voltage Institute of RWTH Aachen، در شهر آخن کشور آلمان همکاری داشتند.
ایشان از سال 1997 تا 2003 در دانشگاه صنعتی امیرکبیرد به عنوان استادیار و از سال 2004 تا 2007 به عنوان دانشیار مشغول فعالیت بودند.  و از سال 2007 به مرتبه‌ی استادی نائل گردیدند. گروه مهندسی قدرت دانشگاه صنعتی ایرکبیر از سال 2001 به عنوان مرکز پیشرفت در زمینه سیستم های قدرت در ایران انتخاب شده است. و ایشان عضو این مرکز می‌باشند.
ایشان از طرف وزارت آموزش عالی به عنوان استاد برجسته ایران و  از طرف  انجمن مهندسان برق و الکترونیک ایران (IAEEE ) به عنوان محقق برجسته ایران و از طرف انجمن انرژی ایران (IEA ) به عنوان بهترین محقق ایران در زمینه‌ی انرژی انتخاب شدند و به ترتیب در سال های 2008، 2010 و 2012 موفق به دریافت جایزه‌ی ملی شدند.
براساس پایگاه داده وب (2005-2015)، ایشان یکی از 1٪ دانشمندان نخبه جهان می‌باشند که براساس شاخص رتبه بندی علوم علمی (ESI) رتبه بندی شده است.
پروفسور قره‌پتیان به ترتیب عضو ارشد و برجسته انجمن‌های CIGRE، IEEE و IAEEE است. و از سال 2004  سر دبیر مجله IAEEE بوده‌اند.
ایشان نویسنده بیش از 1000 مقاله مجله و کنفرانس است. علایق وی در تدریس و پژوهش شامل شبکه هوشمند‌، ریزشبکه، سیستم‌های FACTS و HVDC، نظارت بر ترانسفورماتورهای قدرت و نوسانات گذرای آن می‌باشد.