Registration Deadline: 26 November 2018
Paper Submission Deadline: 16 October 2018
Holding Date: 28 And 29 November 2018
Organizer(s): University of Kurdistan, Smart/Micro Grids Research Center, Iranian Society of Smart Grid
Sponsor(s): Shahid Bahonar University of Kerman, Graduate University of Advanced Technology, Amirkabir University of Technology, Sharif University of Technology, Iran University of Science and Technology, Niroo Research Institute, Power and Water University of Technology, IEEE, Kurdistan Electrical Power Distribution Company, Kurdistan Transmitting Power Office, West Regional Electric Company, IEEE Kurdistan Student Branch, Iran National Science Foundation
Conference Calendar:
  • Holding Date: -2235 Days Left
  • Paper Submission Begins: -2442 Days Left
  • Paper Submission Deadline: -2278 Days Left
سخنرانان کلیدی
برگزاری همایش‌های سالانه به منظور به اشتراک گذاردن تجارب و آخرین دستاوردهای علمی می‌تواند گامی مؤثر در راستای پیشرفت علم باشد. به همین منظور در کنفرانس شبکه‌های هوشمند 97 از متخصصان حوزه‌های مرتبط دعوت به عمل آمده تا آخرین دستاوردها و چالشهای علمی را با شرکت‌کنندگان کنفرانس به اشتراک بگذارند. اطلاع یافتن از جدیدترین فرصت‌ها در زمینه‌ی شبکه‌های هوشمند می‌تواند دید شرکت‌کنندگان را وسیع‌تر نموده و بستر مناسب را برای رشد سریع علمی در حوزه شبکه‌های هوشمند فراهم نماید. در همین راستا، از محققان و متخصصین برتر بین‌المللی این حوضه دعوت بعمل آمده تا آخرین تجارب علمی و همچنین چشم‌انداز پیش‌روی این حوزه را تحت عنوان سخنرانی کلیدی برای شرکت‌کنندگان ارائه نمایند.
سخنرانان کلیدی کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی 97 به قرار زیر می‌باشند:

پروفسور فرد بلابیرگ
زندگینامه:
فرد بلابیرگ مابین سال­‌های 1987 تا 1988 میلادی عضوی از شرکت ABB-Scandia در شهر رندرز (Randers) کشور دانمارک بوده است. ایشان مدرک دکتری خود را در حوزه­ی مهندسی برق از دانشگاه آلبورگ در سال 1995 دریافت کردند. در سال 1992 به مرتبه­‌ی استادیاری، در سال 1996 به مربته­‌ی دانشیاری و در سال 1998 به مرتبه‌­ی استادی در حوزه‌­ی الکترونیک قدرت و درایو (Drive) نائل شدند. از سال 2017 یکی از محققین بنیاد ویلوم (Villum Foundation) در دانمارک شدند.
حوزه­‌ی تحقیقی مورد علاقه­‌ی ایشان شامل حوزه­‌ی الکترونیک قدرت و کاربرد آن در توربین­‌های بادی و سلول­‌های خورشیدی، قابلیت اطمینان، هارمونیک‌­ها و درایوهای با قابلیت تنظیم سرعت می‌­باشد. ایشان بیش از 500 مقاله در زمینه­‌ی الکترونیک قدرت و کاربردهای آن را در مجلات مختلف منتشر نموده­‌اند. ایشان در نوشتن 2 مونوگراف (مقاله یا کتاب مختصر) همکاری داشتند و همچنین ویراستار 7 کتاب در زمینه­‌ی الکترونیک قدرت و کاربردهای آن می­‌باشند.
ایشان 24 جایزه­­‌ی مقاله­‌ی برتر انجمن IEEE، جایزه­‌ی اجتماع PELS  از انجمن IEEE در حوزه‌­ی خدمات برجسته در سال 2009، جایزه­‌ی شورای EPE-PEMC در سال 2010، جایزه‌­ی الکترونیک قدرت William E. Newell از انجمن IEEE در سال 2014 و جایزه‌­ی تحقیقی Villum Kann Rasmussen در سال 2014 را دریافت نموده‌­اند. پروفسور بلابیرگ از سال 2006 تا سال 2012 سردبیر IEEE TRANSACTIONS ON POWER  ELECTRONICS بوده‌­اند. ایشان از سال 2005 تا 2007 سخنران اصلی انجمن IEEE Power Electronics Society  و همچنین انجمن IEEE Industry Applications از سال 2010 تا 2011 و 2017 تا 2018 بوده­‌اند. در سال 2018 به عنوان رئیس انجمن IEEE Power Electronics برگزیده شدند.
ایشان در سال­‌های 2014، 2015، 2016 و 2017 از طرف Thomas Reuters به عنوان یکی از 250 محقق برتر دنیا از لحاظ بیشترین ارجاع علمی در زمینه­‌ی مهندسی برگزیده­ شدند. در سال 2017 به عنوان Honoris Causa در دانشگاه پلی تکنیک تیمیسورای (Timisoara) (UPT) کشور رومانی نائل گردیدند.
موضوع سخنرانی: الکترونیک قدرت: کلیدی برای استفاده از منابع انرژی‌های نو (بصورت ویدئو کنفرانس)
چکیده -الگوی انرژی در بسیاری از کشورها (به عنوان مثال، آلمان و دانمارک) در دهه‌­های گذشته تغییرات چشمگیری از منابع فسیلی به انرژی خورشیدی پاک (مانند توربین‌های بادی و سلول­‌های خورشیدی) را تجربه کرده‌­اند. سناریوی نفوذ انرژی­‌های تجدیدپذیر در آینده‌­ی نزدیک بسیار بیشتر می­‌شود. به عنوان مثال کشور دانمارک در نظر دارد تا سال 2050، 100%  انرژی مصرفی خود را از منابع غیر فسیلی تامین کند.
در نتیجه، لازم است که تولید، توزیع و استفاده از انرژی از لحاظ تکنولوژیکی کارآمد باشد و همچنین باید انگیزه مصرف­‌کننده برای صرفه جویی در انرژی تقویت شود. سیستم انتقال انرژی، که در حال حاضر مبتنی بر فناوری الکترونیک قدرت است، به منظور تحقق انتقال به طور موثر و بدون اختلال، نقش مهمی در این تغییر الگوی انرژی ایفا می‌­کند. استفاده از ادوات الکترونیک قدرت با بازدهی بالا در سطوح تولید، انتقال و توزیع توان تا مصرف، همراه با راهکارهای کنترل پیشرفته، می­‌تواند راه را برای انرژی­‌های تجدیدپذیر هموار سازد.
در این راستا، برخی از مهم­ترین انرژی­‌های تجدیدپذیر مانند انرژی باد و خورشید - به عنوان بخش عمده­‌ای از تولید برق- که با استفاده از ادوات الکترونیک قدرت تغییر شکل می­دهند، در این سخنرانی مورد بررسی قرار می­گیرند. مسائلی مانند توسعه فن­آوری، پیاده‌­سازی، فن­آوری­ مبدل­­‌های قدرت، کنترل سیستم­‌ها و همگام سازی، نیز مورد توجه قرار گرفته است. تمرکز ویژه این سخنرانی بر روند پیشرفت‌های اخیر الکترونیک قدرت برای این دسته از سیستم‌­ها مانند چگونگی به حداقل­ رساندن هزینه­‌ی انرژی (کاهش هزینه)، و توسعه ادوات قدرت نوظهور و ابزارهایی با قابلیت اطمینان بهتر خواهد بود.

پروفسور محمد شاهیده­پور
زندگینامه:
دکتر محمد شاهیده‌پور استاد برجسته‌ی دانشگاه و دارای مرتبه‌ استادی Bodine Chair  در بخش مهندسی برق و کامپیوتر، مدیر مرکز نوآوری برق رابرت والت گالوین و مدیر دانشکده WISER در موسسه فن آوری ایلینوی می‌باشد. ایشان همچنین محقق اصلی تحویل چندین پژوهش در زمینه عملکرد و کنترل سیستم قدرت بوده است. پروژه ایشان روی سیستم های قدرت کامل، تمام محیط دانشگاه IIT  را به یک ریزشبکه‌ی جزیره‌ای تبدیل کرده است. CSMART ایشان (مرکزی برای کاربرد شبکه‌های هوشمند، پژوهش و فناوری) در دانشگاه ایلینوی تحقیقاتی در زمینه امنیت شبکه هوشمند را برای مدیریت انعطاف پذیری سیستم های ارتباطی و کنترل بی سیم شبکه های هوشمند در شهرهای هوشمند ترویج داده است.  ابتکار SPIKE ایشان طراحی و اجرای مقرون به صرفه‌ی ریزشبکه در کشورهای فقیر را تسهیل بخشید.
ایشان مدرک دکترای افتخاری را در سال 2009 از دانشگاه پلی تکنیک Bucharest دریافت نمودند. دکتر شاهیده‌پور موفق به دریافت جایزه‌ی IEEE Burke Hayes برای تحقیقاتشان روی  hydrokinetics، جایزه‌ی مدرس برتر در حوزه‌ی مهندسی برق از انجمن IEEE PES، جایزه‌‌ی اتوماسیون توزیع از IEEE/PES Douglas M. Staszesky و جایزه‌ی مدرس مهندسی قدرت از موسسه‌ی Edison Electric شده‌اند. ایشان در نوشتن شش کتاب و 550 مقاله در زمینه‌ی عملکرد و برنامه ریزی سیستم های قدرت همکاری داشته اند و همچنین سردبیر اصلی موسسه IEEE Transactions on Smart Grid بوده‌اند. ایشان عضو انجمن IEEE با مرتبه‌ی Fellow  و عضو ارشدآکادمی ملی مهندسی ایالات متحده، عضو ارشد انجمن آمریکایی برای پسشرفت علم (AAAS) و عضو ارشد آکادمی ملی مخترعین می‌باشند.

موضوع سخنرانی: انرژی انتقالی در ریزشبکه‌های به هم پیوسته به منظور بهبود ارتجاع‌پذیری، قابلیت اطمینان، امنیت و اقتصاد شبکه‌های توزیع الکتریکی
چکیده: ریزشبکه‌ها نسخه‌ای کوچکتر از سیستم‌های قدرت متمرکز می‌باشند، که در مراکز بار از جمله دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها، مراکز نظامی و مناطق مسکونی به منظور بهبود ارتجاع‌پذیری، قابلیت اطمینان، امنیت و اقتصاد شبکه‌های توزیع الکتریکی احداث می‌شوند. ریزشبکه‌های به هم پیوسته بستری را برای کنترل منابع تجدیدپذیر انرژی و منابع ذخیره‌کننده‌ی انرژی در جوامعی که دارای محدودیت انرژی می باشند را به صورت مقاوم فراهم می‌کند و هم‌چنین به مشتری اجازه می‌دهد تا در عملکرد زیر ساخت‌های حیاتی مشارکت کند. با افزایش درصد نفوذ منابع انرژی پراکنده و ترویج ریزشبکه‌ها، انرژی انتقالی به عنوان توانمندساز مبادله‌ی انرژی پایانه به پایانه و عملکرد هماهنگ ریزشبکه‌ها به منظور کاهش هزینه‌های انرژی در سیستم‌های توزیع قدرت در نظر گرفته‌ می‌شود. با این حال، مبادله‌ی انرژی انتقالی چالش‌های عملکردی جدیدی را به وجود می‌آورد که توسط اپراتورهای سیستم توزیع مدیریت می‌شود بدین صورت که ریزشبکه-های به هم پیوسته با سیستم توزیع اثر متقابل خواهند داشت. نقش ریزشبکه‌های به هم پیوسته  در عملکرد سیستم توزیع در این ارائه مورد بحث قرار می‌گیرد. این ارائه یک چارچوب دو مرحله‌ای را برای رسیدن به یک استراتژی مبادله‌ای بهینه در عملکرد سلسله‌مراتبی اپراتور سیستم توزیع مورد بحث قرار می‌دهد. عملکرد مرحله‌ی بالاتر یک بازار انرژی انتقالی را که ریزشبکه‌های به هم پیوسته جهت مبادله‌ی انرژی به صورت محلی، در آن شرکت می‌کنند را در نظر می‌گیرد. نتایج مبادلات به مرحله‌ی پایین‌تر فرستاده می‌شود که در آن‌جا اپراتور سیستم توزیع پخش بارو تغییر ساختار شبکه‌ی توزیع را بهینه می‌کند. راهکار مطرح شده تصمیمات مبادله‌ی انرژی انتقالی توسط ریزشبکه‌های به‌هم پیوسته و تامین بازار انرژی توزیع توسط اپراتور سیستم توزیع به صورت موثر را فراهم می‌سازد. مطالعات موردی کاربرد قالب و الگوریتم مطرح شده در عملکرد سیستم توزیع را نشان می‌دهد.


پروفسور اُم پی. مالک
زندگینامه:
پروفسور اُم پی. مالک در توسعه کنترل­‌کنند­های مبتنی بر هوش مصنوعی و تطبیقی در سیستم‌های قدرت در طول 40 سال گذشته کارهای پیش­گامانه‌­ای انجام داده‌­اند. پس از آزمایش‌­های گسترده در آزمایشگاه و در سیستم­‌های قدرت واقعی، این کنترل کننده­‌ها در حال حاضر در واحدهای تولیدی بزرگ کار می­‌کنند.
ایشان بیش از 730 مقاله شامل بیش از 360 مقاله در مجلات بین المللی مانند Transactions IEEE و IET (قبلا IEE) منتشر نموده‌­اند. ایشان نویسنده دو کتاب تحت عنوان‌های «سیستم های توزیع» و «پایداری سیستم قدرت» می­‌باشند.
پروفسور مالک در سال 1952 از دانشگاه پلی تکنیک دهلی نو در کشور هندوستان فارغ التحصیل شدند. پس از 9 سال کار در تاسیسات برق در هند، به دانشگاه بازگشته و مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه Roorkee، هند در سال 1962 دریافت نمودند، همچنین مدرک دکتری خود را در سال 1965 از دانشگاه امپریال کالج لندن در کشور انگلستان دریافت نمودند.
ایشان در سال­‌های 1966 تا 1997 در کانادا تدریس و تحقیقات خود را انجام دادند و در سال­های 1966 تاکنون کار خود را به عنوان استاد در دانشگاه کالگری ادامه می­‌دهند. بیش از 100 نفر، از جمله 46 دانشجوی دکتری، تحصیلات تکمیلی خود را تحت نظارت ایشان انجام می‌­دهند.
پروفسور مالک خدماتی را به صورت داوطلبانه به تعدادی از سازمان­‌های غیر فنی و فنی مانند بخش‌­ها، شوراها، منطقه‌­ها­ی انجمن IEEE برای مدت نزدیک به 50 سال، و فدراسیون بین المللی کنترل اتوماتیک ارائه داده‌­اند. ایشان مدیر منطقه 7 IEEE، رئیس IEEE Canadaدر طول سال­های 2010 تا 2011 و رئیس موسسه مهندسی کانادا از 2014 تا 2016 بوده­اند. دکتر مالک همچنین به طور فعال در انجمن IEEE Power and Energy مشارکت دارند.
پروفسور مالک عضو انجمن IEEE با مرتبه‌­ی Life Fellow است و عضو موسسه IET، موسسه مهندسی کانادا، آکادمی مهندسی کانادا، مهندسین کانادا، مهندسان ژئوفیزیک کانادا (Hon) و بنیاد نوآوری جهانی است. ایشان مهندس حرفه‌­ای ثبت شده در استان آلبرتا و انتاریو کانادا است و جوایز بسیاری از IEEE، EIC، APEGGA و دانشگاه کالگری را دریافت نموده‌­اند.
موضوع سخنرانی: فن­آوری های در حال ظهور: کلید پیشرفت در سیستم­های قدرت
چکیده-برخلاف دوران­های بسیار دور در سال 1882، انرژی در قالب انرژی الکتریکی در قرن 21 به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل شده است. استفاده از آن به جنبه­‌های مختلف فعالیت انسانی نفوذ کرده است و اغراق نیست اگر گفته شود در دنیای کنونی اگر انرژی الکتریکی در دسترس نباشد، هر گونه فعالیت انسانی اگر به توقف نرسد، حتما تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
در ادامه با افزایش مداوم استفاده و در نتیجه رشد تقاضای انرژی در قالب انرژی الکتریکی منجر به پیشرفت­‌هایی در سیستم­‌های قدرت شده است. و این مهم موجب تکامل هرچه بیشتر در توسعه سیستم‌­های قدرت شده است، چون مهندسان سیستم‌های ­قدرت همواره سرعت رشد را با در نظر گرفتن فن­آوری­‌های جدید و توانمند که توسعه‌­یافته­‌ی دست خودشان است حفظ کرده‌­اند. سیستم­‌های قدرت همچنان با رشد تقاضای انرژی الکتریکی روند رو به رشد خود را طی دنبال می­‌کند.
پس از مرور کوتاهی از پیشرفت سیستم‌های قدرت در طول 135 سال گذشته، بحثی اجمالی در مورد وضعیت فعلی فن­آوری سیستم قدرت ارائه می‌­شود.
با تداوم رشد سیستم­‌های قدرت، همچنان که از بحث‌­های رایج کنونی حول مفهوم «شبکه هوشمند» آشکار است، پیشرفت‌­های بیشتر در این زمینه حتمی خواهد بود. موضوعاتی که نیاز بیشتری به توجه دارند و انتظار می­رود در آینده­‌ی نزدیک توجه بیشتری را به خود جلب کنند، شامل نفوذ ارتباطات پیشرفته، فن­آوری اطلاعات، کنترل و سایر فناوری های فعال خواهد بود. مسیر پیش­رو در تکامل سیستم­‌های قدرت آینده در شبکه­‌های هوشمند مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.


پروفسور پاول بئور
زندگینامه:
‌پاول بئور در حال حاضر استاد تمام دانشکده انرژی الکتریکی پایدار و رئیس گروه سیستم‌های DC، تبدیل انرژی و ذخیره‌ساز دانشگاه صنعتی Delf می‌باشد. ایشان مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه صنعتی Kosice (‘85)، و مدرک دکتری خود را از دانشگاه صنعتی در زمینه‌ی مهندسی برق Delft در زمینه-ی مهندسی برق و همچنین عنوان پروفسوری را از طرف رئیس‌جمهور، جمهوری چک در دانشگاه‌ صنعتی Delft و دانشگاه صنعتی Brno دریافت نموده‌اند. ایشان از سال 2002 تا 2003 به صورت پاره‌وقت در KEMA (DNV GL, Arnhem) روی پروژ‌ه‌های مختلف مرتبط با کاربرد ادوات الکترونیک قدرت در سیستم قدرت فعالیت نمودند. ایشان بیش از 100 مقاله‌ی ژورنال و بیش از 350 مقاله‌ی کنفرانس را در این زمینه منتشر نموده‌اند (با فاکتور H گوگل اسکالر 36). ایشان نویسنده‌ی اصلی و نویسنده‌ی همکار 8 کتاب بوده‌اند و دارای 6 اختراع بین المللی می‌باشند و چندین آموزش را در کنفرانس های بین المللی سازماندهی کرده‌اند.  او در بسیاری از پروژه های مربوط به صنایع مربوط به انرژی باد و انرژی موج، برنامه های کاربردی الکترونیک قدرت  برای سیستم های قدرت مانند Smarttrafo ، سیستم‌های HVDC، پروژه‌هایی برای شهرهای هوشمند مانند شارژ خورشیدی خودروهای الکتریکی، نفوذ منابع ذخیره‌ساز و PV و شارژ بی‌سیم کار کرده اند. او در چندین پروژه لئوناردو داوینچی و H2020 اتحادیه اروپا به عنوان شریک پروژه (ELINA، INETELE، E-Pragmatic، Smart Charging، Metrology for Charging Inductive، Trolley 2.0) و هماهنگ کننده (PEMCWebLab.com-Edipe، SustEner، Eranet DCMICRO) شرکت کرد. ایشان عضو (Senior Memember) انجمن IEEE، رئیس قبلی انجمن Benelux IEEE Joint Industry Applications Society و بخش Power Electronics and Power Engineering Society،رئیس شورای  Power Electronics and Motion Control (PEMC)، عضو انجمن Executive Committee of European Power Electronics Association (EPE)   و همچنین عضو کمیته فرماندهی بین المللی در کنفرانس های متعدد می‌باشد.
موضوع سخنرانی: شارژ خودروهای الکتریکی: چالش‌های روبرو (بصورت ویدئو کنفرانس)
چکیده- وسایل نقلیه الکتریکی  نقش مهمی در انتقال انرژی بازی خواهند کرد. زیرساخت های شارژ برای وسایل نقلیه الکتریکی عامل اصلی ایجاد اطمینان از انتقال صاف به تحرک الکتریکی به عنوان بخشی از انتقال انرژی خواهد شد. در اینجا پنج فناوری در زیرساخت شارژ EV نقش مهمی ایفا خواهند کرد: شارژ هوشمند (از جمله فناوری V2G به شبکه)، شارژر EV از پانل های فتوولتائیک، شارژ فوق العاده سریع، شارژ بی سیم و جاده ای شارژ EVS، به همه این فن آوری ها در این ارائه‌ی کلیدی اشاره خواهد شد.

افق ریزشبکه‌ها در آمریکا
تعدادی از ریزشبکه‌ها در دهه‌های اخیر به ریزشبکه‌های برخط تبدیل شده‌اند. با این وجود، مزایای این سیستم و چالش‌های به کارگیری و عملکرد آن در برخی از بخش‌های نا امن بازار از جمله فرودگاه‌ها، بیمارستان‌ها، زندان‌ها، تاسیسات مواد غذایی و تاسیسات صنعتی با وظاِف سنگین مانند تولید فولاد ناشناخته است. دکتر گنجی در مورد انواع ریزشبکه‌های موجود در ایالات متحده، دارایی‌های اولیه‌ی آن‌ها و مدل‌های تجاری آن‌ها صحبت خواهند کرد. ایشان همچنین به مرور یه قالب استاندارد برای گسترش ریزشبکه در ایالات متحده خواهند پرداخت. سرانجام لیستی از معیارهای مورد نیاز جهت سنجش عملکرد یک ریزشبکه مورد بحث قرار خواهد گرفت.
مهدی گنجی تیم Willdan’s Smart Cities را رهبری می‌کند، که دانش فناوری شبکه‌ی هوشمند را با تمرکز بر ارتجاع‌پذیری، قابلیت اطمینان، هزینه‌ی بهره‌وری و بهینه‌سازی شبکه‌ی قدرت در سراسر شرکت گسترش می‌دهد. دکتر گنجی، محقق اصلی تعدادی از پروژه های ریزشبکه در ایالت نیویورک (NY PRIZE)، ماساچوست و کالیفرنیا بوده است. ایشان هم‌اکنون پروژه‌ی آژانس United States Trade and Development Agency تحت عنوان دانشگاه هوشمند را در ترکیه رهبری می‌کنند. به عنوان مشاور اجرایی در مرکز Galvin Center for Electricity Innovation در موسسه‌ی تکنولوژی ایلینوی، روی بیشتر از 30 پرو‌ژه‌ی پژوهشی و عملیاتی با موضوعیت گسترش برنامه‌ریزی ریزشبکه و کاربردهای عملیاتی قسمت‌های مختلف بازار و شناسایی مدل‌های مختلف تجاری ریزشبکه فعالیت نموده‌اند. حوز‌های مورد علاقه‌ی ایشان شامل بازارهای انرژی، تجزیه و تحلیل داده ها و نقش آن در برنامه های کاربردی شهر هوشمند، یکپارچه سازی وسایل نقلیه الکتریکی، انرژی انتقالی و سیستم های مدیریت انرژی می‌باشد. ایشان به‌ صورت فعال در چندین گروه کاری فنی و صنعتی مانند IEEE 2030.7 & 8 و Microgrid Commercialization Roadmap در ایالت کالیفرنیا شرکت کرده‌اند.
"موثرترین راه برای تجاری سازی ریزشبکه، توسعه یک اکوسیستم ریزشبکه‌ای است، نه یک سیستم ریزشبکه، که نه تنها میزبان کارشناسان فنی است، بلکه از صداهای مالی، تنظیم کننده، توسعه دهندگان فن آوری در حال ظهور، و مهم‌تر از همه، رهبران بخش‌های مختلف بازار را منعکس می‌کند. "
Statistics
0 Online users