Registration Deadline: 26 November 2018
Paper Submission Deadline: 16 October 2018
Holding Date: 28 And 29 November 2018
Organizer(s): University of Kurdistan, Smart/Micro Grids Research Center, Iranian Society of Smart Grid
Sponsor(s): Shahid Bahonar University of Kerman, Graduate University of Advanced Technology, Amirkabir University of Technology, Sharif University of Technology, Iran University of Science and Technology, Niroo Research Institute, Power and Water University of Technology, IEEE, Kurdistan Electrical Power Distribution Company, Kurdistan Transmitting Power Office, West Regional Electric Company, IEEE Kurdistan Student Branch, Iran National Science Foundation
Conference Calendar:
  • Holding Date: -2186 Days Left
  • Paper Submission Begins: -2393 Days Left
  • Paper Submission Deadline: -2229 Days Left
پنل شماره 1
عنوان: چالش‌ها و آخرین دستاوردها در زمینه شبکه‌های قدرت

در اولین روز کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی 97، یک پنل تخصصی جهت بررسی چالش‌ها و آخرین دستاوردهای شبکه‌های قدرت برگزار خواهد شد. اعضای نشست در راستای نگرانی‌ها و وضعیت امروز شبکه برق جهان و ایران از دیدگاه برنامه‌ریزی، بهره‌برداری، کنترل و مدیریت بحث خواهند کرد. در این نشست، حضار افق‌های نوین و مسیرهای متفاوت، استانداردها، تکنولوژی‌ها، قوانین و چالش‌های فنی را مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهند داد. شرکت‌ کننده‌های نشست افراد متخصص و مشهور از هر دو بخش صنعت و دانشگاه شامل سخنرانان کلیدی و مدعو می باشند.
دکتر محمد شاهیده‌پور استاد برجسته‌ی دانشگاه و دارای مرتبه‌ استادی Bodine Chair در بخش مهندسی برق و کامپیوتر، مدیر مرکز نوآوری برق رابرت والت گالوین و مدیر دانشکده WISER در موسسه فن آوری ایلینوی می‌باشد. ایشان همچنین محقق اصلی تحویل چندین پژوهش در زمینه عملکرد و کنترل سیستم قدرت بوده است. پروژه ایشان روی سیستم های قدرت کامل، تمام محیط دانشگاه IIT را به یک ریزشبکه‌ی جزیره‌ای تبدیل کرده است. CSMART ایشان (مرکزی برای کاربرد شبکه‌های هوشمند، پژوهش و فناوری) در دانشگاه ایلینوی تحقیقاتی در زمینه امنیت شبکه هوشمند را برای مدیریت انعطاف پذیری سیستم های ارتباطی و کنترل بی سیم شبکه های هوشمند در شهرهای هوشمند ترویج داده است. ابتکار SPIKE ایشان طراحی و اجرای مقرون به صرفه‌ی ریزشبکه در کشورهای فقیر را تسهیل بخشید.
ایشان مدرک دکترای افتخاری را در سال 2009 از دانشگاه پلی تکنیک Bucharest دریافت نمودند. دکتر شاهیده‌پور موفق به دریافت جایزه‌ی IEEE Burke Hayes برای تحقیقاتشان روی hydrokinetics، جایزه‌ی مدرس برتر در حوزه‌ی مهندسی برق از انجمن IEEE PES، جایزه‌‌ی اتوماسیون توزیع از IEEE/PES Douglas M. Staszesky و جایزه‌ی مدرس مهندسی قدرت از موسسه‌ی Edison Electric شده‌اند. ایشان در نوشتن شش کتاب و 550 مقاله در زمینه‌ی عملکرد و برنامه ریزی سیستم های قدرت همکاری داشته اند و همچنین سردبیر اصلی موسسه IEEE Transactions on Smart Grid بوده‌اند. ایشان عضو انجمن IEEE با مرتبه‌ی Fellow و عضو ارشدآکادمی ملی مهندسی ایالات متحده، عضو ارشد انجمن آمریکایی برای پسشرفت علم (AAAS) و عضو ارشد آکادمی ملی مخترعین می‌باشند.
پروفسور اُم پی. مالک در توسعه کنترل­‌کنند­های مبتنی بر هوش مصنوعی و تطبیقی در سیستم‌های قدرت در طول 40 سال گذشته کارهای پیش­گامانه‌­ای انجام داده‌­اند. پس از آزمایش‌­های گسترده در آزمایشگاه و در سیستم­‌های قدرت واقعی، این کنترل کننده­‌ها در حال حاضر در واحدهای تولیدی بزرگ کار می­‌کنند.
ایشان بیش از 730 مقاله شامل بیش از 360 مقاله در مجلات بین المللی مانند Transactions IEEE و IET (قبلا IEE) منتشر نموده‌­اند. ایشان نویسنده دو کتاب تحت عنوان‌های «سیستم های توزیع» و «پایداری سیستم قدرت» می­‌باشند.
پروفسور مالک در سال 1952 از دانشگاه پلی تکنیک دهلی نو در کشور هندوستان فارغ التحصیل شدند. پس از 9 سال کار در تاسیسات برق در هند، به دانشگاه بازگشته و مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه Roorkee، هند در سال 1962 دریافت نمودند، همچنین مدرک دکتری خود را در سال 1965 از دانشگاه امپریال کالج لندن در کشور انگلستان دریافت نمودند.
ایشان در سال­‌های 1966 تا 1997 در کانادا تدریس و تحقیقات خود را انجام دادند و در سال­های 1966 تاکنون کار خود را به عنوان استاد در دانشگاه کالگری ادامه می­‌دهند. بیش از 100 نفر، از جمله 46 دانشجوی دکتری، تحصیلات تکمیلی خود را تحت نظارت ایشان انجام می‌­دهند.
پروفسور مالک خدماتی را به صورت داوطلبانه به تعدادی از سازمان­‌های غیر فنی و فنی مانند بخش‌­ها، شوراها، منطقه‌­ها­ی انجمن IEEE برای مدت نزدیک به 50 سال، و فدراسیون بین المللی کنترل اتوماتیک ارائه داده‌­اند. ایشان مدیر منطقه 7 IEEE، رئیس IEEE Canadaدر طول سال­های 2010 تا 2011 و رئیس موسسه مهندسی کانادا از 2014 تا 2016 بوده­اند. دکتر مالک همچنین به طور فعال در انجمن IEEE Power and Energy مشارکت دارند.
پروفسور مالک عضو انجمن IEEE با مرتبه‌­ی Life Fellow است و عضو موسسه IET، موسسه مهندسی کانادا، آکادمی مهندسی کانادا، مهندسین کانادا، مهندسان ژئوفیزیک کانادا (Hon) و بنیاد نوآوری جهانی است. ایشان مهندس حرفه‌­ای ثبت شده در استان آلبرتا و انتاریو کانادا است و جوایز بسیاری از IEEE، EIC، APEGGA و دانشگاه کالگری را دریافت نموده‌­اند.
مهدی گنجی تیم Willdan’s Smart Cities را رهبری می‌کند، که دانش فناوری شبکه‌ی هوشمند را با تمرکز بر ارتجاع‌پذیری، قابلیت اطمینان، هزینه‌ی بهره‌وری و بهینه‌سازی شبکه‌ی قدرت در سراسر شرکت گسترش می‌دهد. دکتر گنجی، محقق اصلی تعدادی از پروژه های ریزشبکه در ایالت نیویورک (NY PRIZE)، ماساچوست و کالیفرنیا بوده است. ایشان هم‌اکنون پروژه‌ی آژانس United States Trade and Development Agency تحت عنوان دانشگاه هوشمند را در ترکیه رهبری می‌کنند. به عنوان مشاور اجرایی در مرکز Galvin Center for Electricity Innovation در موسسه‌ی تکنولوژی ایلینوی، روی بیشتر از 30 پرو‌ژه‌ی پژوهشی و عملیاتی با موضوعیت گسترش برنامه‌ریزی ریزشبکه و کاربردهای عملیاتی قسمت‌های مختلف بازار و شناسایی مدل‌های مختلف تجاری ریزشبکه فعالیت نموده‌اند. حوز‌های مورد علاقه‌ی ایشان شامل بازارهای انرژی، تجزیه و تحلیل داده ها و نقش آن در برنامه های کاربردی شهر هوشمند، یکپارچه سازی وسایل نقلیه الکتریکی، انرژی انتقالی و سیستم های مدیریت انرژی می‌باشد. ایشان به‌ صورت فعال در چندین گروه کاری فنی و صنعتی مانند IEEE 2030.7 & 8 و Microgrid Commercialization Roadmap در ایالت کالیفرنیا شرکت کرده‌اند.
"موثرترین راه برای تجاری سازی ریزشبکه، توسعه یک اکوسیستم ریزشبکه‌ای است، نه یک سیستم ریزشبکه، که نه تنها میزبان کارشناسان فنی است، بلکه از صداهای مالی، تنظیم کننده، توسعه دهندگان فن آوری در حال ظهور، و مهم‌تر از همه، رهبران بخش‌های مختلف بازار را منعکس می‌کند. "
دکتر مصطفی رجبی مشهدی معاون مدیر عامل شرکت دیسپاچینگ ملی شبکه و عضو هیئت مدیره شرکت مدیریت شبکه (IGMC) می‌باشد.
آقای رجبی کار خود را به عنوان یک متخصص کنترل سیستم نیروگاه در سال 1994 آغاز کرد. ایشان در سال 2004 به عنوان مدیر اداره بازار نیرو به شرکت برق منطقه‌ای خراسان (KREC) پیوستند. پس از سه سال، مدیریت مرکز دیسپاچینگ شمال شرق ایران به ایشان واگذار گردید و سپس در سال 2007 به معاون مدیر شرکت برق منطقه‌ای خراسان برای برنامه ریزی و تحقیق ترفیع یافتند. در ضمن، ایشان از سال 2011 تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سجاد می‌باشند.
دکتر رجبی تجربه زیادی در زمینه‌های مختلف مربوط به بهره‌برداری، کنترل و برنامه ریزی سیستم قدرت دارد. ایشان به عنوان یک محقق علمی و همچنین یک مدیر فعال در صنعت برق، به خوبی با صنعت برق و پایداری سیستم، کنترل فرکانس، پاسخ بار، شبکه های هوشمند و انرژی پایدار آشنا می‌باشند.
دکتر رجبی نویسنده‌ی پنج کتاب می‌باشد. ایشان بیش از صد و بیست مقاله پژوهشی را در مجلات و کنفرانس های ملی و بین المللی منتشر کرده‌اند. و همچنین 7 جایزه‌ی بهترین مقاله را برای تالیفاتشان دریافت نموده‌اند.
ایشان در سال 2016 به عنوان عضو ارشد انجمن IEEE (IEEE Senior Member) برگزیده شدند. و در حال حاضر عضو اصلی انجمن IAEEE می‌باشند.افزایش دقت پیش بینی بار کوتاه مدت ناشی از نامعینی برنامه های مدیریت بار و تغییرات اقلیمی.
پروفسور جی. بی. قره‌پتیان کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی خود را ( BS، MS و Ph.D. ) در سالهای 1987، 1989 و 1996 در رشته مهندسی برق به ترتیب از دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران) و دانشگاه تهران (تهران) و با افتخار شاگرد اولی دریافت کرده‌اند. به عنوان یک دانشجوی دکترا ، ایشان از سال 1993 تا 1996 بورسیه‌ی تحصیلی را از خدمات بورس تحصیلی آلمانی (DAAD) دریافت کردند و با موسسه High Voltage Institute of RWTH Aachen، در شهر آخن کشور آلمان همکاری داشتند.
ایشان از سال 1997 تا 2003 در دانشگاه صنعتی امیرکبیرد به عنوان استادیار و از سال 2004 تا 2007 به عنوان دانشیار مشغول فعالیت بودند. و از سال 2007 به مرتبه‌ی استادی نائل گردیدند. گروه مهندسی قدرت دانشگاه صنعتی ایرکبیر از سال 2001 به عنوان مرکز پیشرفت در زمینه سیستم های قدرت در ایران انتخاب شده است. و ایشان عضو این مرکز می‌باشند.
ایشان از طرف وزارت آموزش عالی به عنوان استاد برجسته ایران و از طرف انجمن مهندسان برق و الکترونیک ایران (IAEEE ) به عنوان محقق برجسته ایران و از طرف انجمن انرژی ایران (IEA ) به عنوان بهترین محقق ایران در زمینه‌ی انرژی انتخاب شدند و به ترتیب در سال های 2008، 2010 و 2012 موفق به دریافت جایزه‌ی ملی شدند.
براساس پایگاه داده وب (2005-2015)، ایشان یکی از 1٪ دانشمندان نخبه جهان می‌باشند که براساس شاخص رتبه بندی علوم علمی (ESI) رتبه بندی شده است.
پروفسور قره‌پتیان به ترتیب عضو ارشد و برجسته انجمن‌های CIGRE، IEEE و IAEEE است. و از سال 2004 سر دبیر مجله IAEEE بوده‌اند.
ایشان نویسنده بیش از 1000 مقاله مجله و کنفرانس است. علایق وی در تدریس و پژوهش شامل شبکه هوشمند‌، ریزشبکه، سیستم‌های FACTS و HVDC، نظارت بر ترانسفورماتورهای قدرت و نوسانات گذرای آن می‌باشد.

Statistics
0 Online users