آخرین مهلت ثبت نام: 22 آذر 1399
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان
چهارشنبه 12 آذر 1399
برگزاری همایش به صورت مجازی
نخستین همایش ملی «شافعیان در گستره تمدن ایران اسلامی» در 27 آذرماه سال 1399 به صورت مجازی برگزار می شود.

ضمن سپاس از ارسال مقالات علمی پژوهشگران محترم، به استحضار می‌رساند، نخستین همایش ملی «شافعیان در گستره تمدن ایران اسلامی» که به دلیل شیوع بیماری کرونا در خرداد ماه سال جاری به تعویق افتاده بود، در 27 آذر ماه سال 1399 به صورت مجازی برگزار خواهد شد. بدیهی است که برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی به صورت حضوری، زمینه بسیار مناسبی را برای آشنایی نویسندگان و پژوهشگران فراهم می‌آورد که در غالب موارد، زمینه همکاری‌های علمی و  پژوهشی بیشتر را فراهم می سازد؛ با این وصف، به دلیل به تداوم بیماری کرونا و لزوم اهتمام به سلامتی پژوهشگران گرامی؛ به اطلاع نویسندگان و علاقمندان می رساند، نخستین همایش ملی «شافعیان در گستره تمدن ایران اسلامی» به صورت مجازی در تاریخ مذکور برگزار خواهد شد. دانشگاه کردستان امیدوار است که در همایش‌های بعدی افتخار میزبانی پژوهشگران محترم را داشته باشد.

جزئیات برگزای از طریق سایت همایش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید.