آخرین مهلت ثبت نام: 31 شهریور 1401
برگزار کنندگان: گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه کردستان
حامیان: اداره ورزش و جوانان استان کردستان، اداره آموزش و پرورش استان کردستان
اهداف

فرایند افزایش چاقی و ابتلا به بیماری های مزمن در دانش آموزان، سالمندان و سایر افراد جامعه در کنار ابتلا به بیماری های مزمن وناهنجاری های اسکلتی عضلانی به دلیل عدم تحرک جسمانی در جامعه کنونی رو به افزایش می باشد. در چند سال اخیر، بروز بیماری کرونا نیز منجر به کاهش عملکرد ورزشی ورزشکاران و افزایش این مشکلات شده است. مدیریت وضعیت ایجاد شده و ایجاد فضایی برای  مشارکت بیشتر در انجام فعالیت های بدنی و جلوگیری از ابتلا به بیماری های واگیردار  و همچنین ایجاد راهکارها جهت ارتقای عملکرد ورزشکاران و افزایش سلامت عمومی جامعه بسیار مهم می باشد. دومین همایش بین المللی ورزش و توسعه پایدار با کمک محققین و پژوهشگران داخل و خارج از کشور به دنبال ارایه پژوهش های انجام شده در این زمینه و همچنین ارائه راهکارها در شرایط پساکرونا می باشد. امید است تا با تلاش مسئولین برگزاری همایش و ارایه پژوهش های انجام شده در این زمینه توسط محققین گرامی به این هدف دست یابیم.

آمار بازدید
0 کاربران آنلاین