آخرین مهلت ثبت نام: 29 اسفند 1397
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، شرکت شفای کردستان
  • آغاز دریافت مقالات: -1946 روز مانده
اهداف
این همایش با هم‌فکری آغازینِ انجمن علمی طبّ سنّتی ایران و تصویب شورای پژوهشی دانشگاه کردستان و اعلام هم‌کاری مراکز دست اندرکار: بنیاد نخبگان، میراث فرهنگی، ستاد توسعه‌ی گیاهان دارویی و...، ده‌ها شخصیت‌ِ علمی، معتمِد بر30 سال تجارب موفق شفای کردستان در احیای طب بومی و جمع‌آوری هزاران فیش از این دانش پر ارزشِ در حال فراموشی، هم‎اکنون: در این برهه‌ی زمانی در زاگرس میانی از 21 تا 23 خرداد 98 در دانشگاه کردستان برگزار می‎گردد (با این اذعان ‌که تنها حدود 5% از این فرهنگ ریشه‌دار را توانسته‌ایم از خطر نجات دهیم؛ و امیدواریم با هم‌کاری شما، کار ده‎ها ساله‌ را سریع‌تر به انجام برسانیم.).
خلاصه‌ای از اهداف همایش:
  • جمع‌آوریِ مضبوط و مستند میراث کهن درمانی و سلامتِ در دست فقدان، با انواع روش‌ها
  • نشست‌ها با کهن‌سالان و ... در منطقه؛
  • پیاده‌سازی، ویرایش، دسته‌بندی، تطبیق، ترجمه‎‌ی ممکن به چند زبان، نظر به بیشترین ارتباط و تأثیر و تأثرات فرهنگی، ادبی و ... در چند مجلّد رنگی، در تیراژ محدود برای کتاب‌خانه‎های مرکزی و ملّی، دانشگاه‌های هم‌کار، و برخی از حامیان عمده؛ و چند دوره‌ی کامل هم، به منظور جایزه‎ی ویژه‎ی برترین‎های محورها و ...
  • تقدیر از پیش‌کسوتان در این حوزه‎ها؛
  •  انتشار خلاصه مقالات و مطالب، قابل استفاده‌ی عموم شرکت کنندگان به صورت کاغذی و الکترونیکی
با توجه به تنوّع محورها، و حضور اساتید مطرح در سطح ملّی و ...، مکان سخنرانی و پنل‎های تخصصی به تناسب نیاز و امکان، 3 تا 5 سالن در نظر است؛ به‌علاوه‌ی کارگاه‌های متنوّع آموزشی، با گواهی‎های لازم و نمایشگاه جانبی محصولات سلامت محور منطقه،‎ اعمّ از غذایی، دارویی، مکمّل، بهداشتی، آرایشی، توان‎بخشی و ارتوپدی، فن‌آوری‌های مربوط، پوشش‎های خاص، صنایع دستی مرتبط، پخت و پزِ زنده‎ی غذاها و کمک غذاهای محلی سلامت محور با ذکر خواصّ مهم هرکدام؛ و از جمله نمایشگاه زنده‎ی گیاهان دارویی و زینتی خاص منطقه، که از هم‌اکنون، نهال‎ها و مقدمات لازم، در دست تدارک است؛ و  نمایشگاه کتاب‎های مربوط نویسندگان محلی و یا کتب در پیوستگی با فرهنگ سلامت این مناطق از هر جای کشور و دنیا؛ و نرم‎افزارهای متعلق، بخشی از این رویداد ملّی خواهد بود.
اردوی گیاه‌شناسی زنده با حضور اساتید مطرح، از شاخص‌های متفاوت همایش، مورد نظر است که علاقمندان، از قبل ثبت نام می‌شوند و شرایط حضور و گواهی‌ها ـ متعاقباًـ ابلاغ می‌گردد.