حفظ اصالت هنری در کار بر روی چوب، مهمترین شاخصه آثار برگزیده بخش معرق سیامین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان است.
استاد علی محمدی داور بخش معرق جشنواره با اشاره به این موضوع، گفت: کیفیت آثار ارائهشده در این دوره به اندازهای نبود که بتوان برای آن یک نمایشگاه مناسب در نظر گرفت؛ که علت اصلی این امر رعایت نشدن اصول و معیارهای لازم فنی در کارها است.
وی تنها معدودی از آثار را مقید به رعایت اسلیم و اصالت ذکر کرد و خارج نشدن از زمینه چوب را دلیلی برای رعایت این موارد عنوان دانست.
این داور بخش هنری داور سیامین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی تعیین چهارچوب حضور در جشنواره هنگام فراخوان و پیش از ارائه آثار را با هدف افزایش سطح کیفی آثار ارائهشده ضروری دانست.
همچنین مشخص بودن مواد بهکاررفته و نیز لزوم استفاده از چوبهایی که به لحاظ هنری و اصالت، ویژه کشورمان باشد از دیگر مؤلفههایی است که محمدی برای بهبود کیفیت کار در جشنوارههای آینده مهم میداند.
رتبه نخست نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در سالهای 1380 و 1387، رتبه دوم در سال 1388 و دیپلم افتخار را در سال 1389، درجه هنری لیسانس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوسالانههای نمایشگاهی میراث فرهنگی کشور و رتبه نخست در سال 1376 و 1388 از جمله عناوین و افتخارات این هنرمند کردستان است.