دوشنبه 09 شهریور 1394
سی امین جشنواره سراسری قرآن و عترت در کردستان آغاز به کار کرد
با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور؛ سی امین جشنواره سراسری قرآن و عترت در کردستان آغاز به کار کرد

این جشنواره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه کردستان در 6 بخش شفاهی، کتبی، ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری در حال برگزاری است.

9 تا 11 شهریورماه سال جاری، دانشگاه کردستان میزبان بیش از 400 نفر از راه‌یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره است که در دو بخش کتبی و شفاهی باهم به رقابت می‌پردازند.

در آیین افتتاحیه این جشنواره نماینده معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مدیرکل ارشاد اسلامی استان کردستان، رییس دانشگاه کردستان و معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج حضور داشتند.

در ابتدای مراسم پیام نماینده ولی‌فقیه در کردستان قرائت شد و تصاویری از اقدامات ستاد اجرایی جشنواره در دانشگاه کردستان برای برگزاری هرچه باشکوه این جشنواره، پخش شد.

اجرای برنامه دف‌نوازی توسط یکی از گروه‌های مطرح استان که به مناسبت دهه کرامت در وصف پیامبر اعظم (ص) و همچنین امام رضا (ع) اجرا شد، از دیگر برنامه‌های روز افتتاحیه بود.

شایان‌ذکر است پس از انجام پذیرایی، مسابقات شفاهی برادران و خواهران به ترتیب در سالن‌های مولوی و فردوسی دانشگاه کردستان پیگیری می‌شود.