آخرین مهلت ثبت نام:
آخرین مهلت ارسال مقاله: 10 اردیبهشت 1402
تاریخ برگزاری: 27 و 28 اردیبهشت 1402
برگزار کنندگان: گروه جامعه شناسی دانشگاه کردستان
حامیان: انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن جمعیت شناسی ایران، پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه رازی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه ارومیه، دانشگاه فرهنگیان استان کردستان، مؤسسه تحقیقات جمعیتی کشور، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، سیویلیکا، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، استانداری کردستان، بنیاد نخبگان استان کردستان، پارک علم و فناوری کردستان، گمرک جمهوری اسلامی ایران، جهاد دانشگاهی واحد استان کردستان، سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، فرماندهی مرزبانی استان کردستان، فرماندهی انتظامی استان کردستان، مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت کردستان، شهرداری سنندج، شهرداری سقز، شورای اسلامی شهر سنندج، فرمانداری بانه، فرمانداری مریوان، شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -554 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -883 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -571 روز مانده
دانشگاه کردستان
دانشگاه کردستان فعالیت خود را به عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران در سال تحصیلی 1353-1352 آغاز کرد و برای اولین بار در رشته‌ی ریاضی اقدام به پذیرش دانشجو نمود. در ادامه‌ی همان سال به یکی از پردیس های دانشگاهی دانشگاه رازی تبدیل شد  و از آن به بعد دانشکده‌ی تربیت معلم سنندج نامیده شد. با گسترش فعالیت‌های آموزشی و انجام تحقیقات در مجموعه‌ي  زیادی از رشته‌ها، وزارت فرهنگ و آموزش عالی در سال 1370 به دانشکده‌ی تربیت معلم سنندج، رتبه‌ی دانشگاهی اعطا کرد و از آن تاریخ به عنوان دانشگاه کردستان فعالیت خود را در چهارچوب  دانشگاهی مستقل آغاز نمود. از آن زمان تا کنون طیف وسیعی از دوره‌های آموزشی در سطوح مختلف به لیست برنامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه شده است که شامل دوره‌های پسا دکتری در گروه شیمی می‌باشد.
درحال حاضر در دانشگاه کردستان نزدیک به 9000 دانشجو مشغول به تحصيل هستند که حدود 25 درصد از آنها دانشجويان تحصیلات تکمیلی میبا‌شند. این دانشگاه دارای 8 دانشکده و 45 گروه آموزشی در 170 رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است. علاوه براین 339 عضو هیأت علمی تمام وقت در این دانشگاه مشغول به خدمت هستند که بیش از 95 درصد از آنها دارای درجه علمی استادیاری و بالاتر (16 استاد و 68 دانشیار) می‌باشند. همچنین عده‌ای از اساتید به صورت پاره وقت در دانشگاه مشغول به تدریس هستند. تعداد کل کارمندان در قسمت اداری 385 نفر می‌باشد.


در حال حاضر دانشگاه دارای 8 پژوهشکده و 6 مجله علمی است. علاوه بر این، دانشگاه کردستان آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آموزشی فراوانی را برای کمک به دانشجویان و اعضای هیأت علمی در تمام دانشکده ها دایر کرده است.دانشگاه دارای ساختار اداری غیر متمرکز است که توسط هیأت امنا (بالاترین مقام رادر دانشگاه داشته و به پیشرفت‌های آتی آموزشی، پیشبینی‌های مالی و دیگر برنامه‌های مهم دانشگاه نظارت می‌کند). رئیس دانشگاه، 5 معاون، هیأت مدیران  و مشاوران دانشگاه اداره می‌شود.
 
آمار بازدید
0 کاربران آنلاین