آخرین مهلت ثبت نام: 17 اسفند 1400
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 اسفند 1400
تاریخ برگزاری: 18 و 19 اسفند 1400
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان، پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان
حامیان: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، سیویلیکا، دانشگاه آویرو پرتغال، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری، و صنایع دستی استان کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، دانشگاه دهوک، دانشگاه اف.اچ.یوهانیوم اتریش، دانشگاه الزهراء، دانشگاه زنجان، دانشگاه کوثر، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشگاه تربت حیدریه، دانشگاه پیام نور، انجمن علمی طبیعت گردی ایران، انجمن علمی گردشگری ایران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، کنفرانس یاب
فراخوان مقاله

فراخوان کنفرانس برای مقالات

دومین کنفرانس بین المللی گردشگری و توسعه، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران، 18 و 19 اسفندماه 1400 مصادف با 9 تا 10 مارس 2022، زمینه­ای برای تدوین نقشه راه توسعه پایدار گردشگری است.

این کنفرانس یک رویداد معتبر است که زمینه­ای بین المللی را برای دانشگاهیان، محققان، مدیران، شرکت کنندگان صنعتی و دانشجویان فراهم می­کند تا یافته­های تحقیقاتی خود را با کارشناسان جهانی به اشتراک بگذارند. تمام مقالات ارسالی کامل بر اساس اصالت، فنی و/یا عمق تحقیق، دقت و ارتباط با موضوعات و موضوعات کنفرانس مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

محورهای همایش

12 محور کلیدی برای همایش انتخاب شده سعی است که تلاش شده است تمام جنبه های گردشگری را در بر بگیرد و شامل موارد زیر است:

مدیریت و گردشگری

بازاریابی و گردشگری

کارآفرینی و گردشگری

اقتصاد و گردشگری

توسعه پایدار و گردشگری

آموزش و گردشگری

فرهنگ و گردشگری

فناوری اطلاعات و گردشگری

هنر و گردشگری

بحران ها و گردشگری

انواع جاذبه های گردشگری

امکانات و زیرساخت های گردشگری

با ارسال متن کامل مقاله شامل نتایج، جداول، شکل ها و منابع که توسط کمیته علمی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت در صورت موافقت، پذیرش نهایی صورت می­گیرد. مقالات ارسالی باید نتایج تحقیقاتی اصلی و منتشر نشده قبلی باشد که در هیچ همایش دیگری ارائه نشده باشد. متن کامل مقالات (.docx/.doc) توسط فرم ارسال الکترونیکی پذیرفته خواهند شد.

·        لطفاً مقالات خود را از طریق فرم ارسال آنلاین ارسال کنید.

·        برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنفرانس، می توانید مستقیماً از طریق ایمیل (ictd2022@uok.ac.ir) با کمیته برگزاری تماس بگیرید.

تاریخهای مهم عبارتند از:

·        آخرین مهلت ارسال مقاله: 15 بهمن ماه 1400