آخرین مهلت ثبت نام: 17 اسفند 1400
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 اسفند 1400
تاریخ برگزاری: 18 و 19 اسفند 1400
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان، پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان
حامیان: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، سیویلیکا، دانشگاه آویرو پرتغال، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری، و صنایع دستی استان کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، دانشگاه دهوک، دانشگاه اف.اچ.یوهانیوم اتریش، دانشگاه الزهراء، دانشگاه زنجان، دانشگاه کوثر، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشگاه تربت حیدریه، دانشگاه پیام نور، انجمن علمی طبیعت گردی ایران، انجمن علمی گردشگری ایران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، کنفرانس یاب
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -1051 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -1218 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -1064 روز مانده

درباره کنفرانس

صنعت گردشگری یکی از پدیده های مهم و به عنوان یکی از منابع مهم اقتصادی و عاملی موثر در توسعه کشورها محسوب می­گردد. این صنعت ضمن درآمدزایی و ایجاد کارآفرینی بسیار گسترده موجب نزدیکتر شدن ملل، اقوام و فرهنگ­ها به یکدیگر شده است. صنعت گردشگری به عنوان یک بخش اقتصادی مهم می­تواند با برنامه ­ریزی اصولی و شناسایی قوت­ها، مزیت­ها و محدودیت­ها نقش موثری در توسعه و تنوع بخشی به اقتصاد بر عهده داشته باشد. بسیاری از کشورها به صورت فزاینده ای به این حقیقت پی برده اند که برای بهبود وضعیت اقتصادی خود باید ابتکار عمل به خرج دهند و درصدد یافتن راه های تازه ای برآیند. توسعه صنعت گردشگری، به ویژه برای کشورهای در حال توسعه و البته مناطق کمترتوسعه یافته که با معضلاتی همچون میزان بیکاری بالا، محدودیت منابع ارزی و اقتصاد تک محصولی مواجه است، از اهمیت فراوانی برخوردار است.
این همایش درصدد است با فرآهم نمودن بستری جهت تبادل افکار و نظرات، در راستای توسعه گردشگری استان و کشور با تاکید بر توسعه پایدار، گامهایی هرچند کوچک بردارد. صنعت گردشگری یک مقوله فرابخشی است که جنبه­ های مختلف توسعه­ ای اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و کسب­ وکار، جغرافیایی، محیط زیست، عوامل قانونی و غیره را دربر می­ گیرد.
با ثبت آثار مختلف باستانی و دستاوردهای گوناگون استان کردستان در سطح ملّی و بین­ المللی از قبیل آثار زیویه، دریاچه زریبار، ثبت شهر مریوان بعنوان مرکز تولید کفش سنتی (کلاش)، ثبت شهر سنندج در مقام شهر خلاق موسیقی، ثبت جهانی اورامان و غیره می­ طلبد بطور جدی به این مقولات توجه کرد تا زمینه معرفی هرچه بیشتر این منطقه از جهان به دنیا فراهم گردد و بتوان با لحاظ این رویکرد که "جهانی بیاندیش و محلی عمل کن" نقش بین المللی و ملی خود را ایفاء نموده و در راستای ارسال پیام صلح و دوستی به جهان ضمن کسب حداکثر مزایای توسعه گردشگری و به حداقل رساندن آثار منفی آن بستری فرآهم گردد تا گردشگران بین المللی با فرهنگ، آداب، رسوم، طبیعت، و نگرش مرمان این بخش از دنیا آشنا شوند.
از آنجا که توسعه پایدار گردشگری مستلزم مشارکت همه ­جانبه بخشهای علمی و اجرایی است، در این راستا دانشگاه کردستان با همکاری همه جانبه تمامی دست اندرکاران این صنعت و برای دومین بار در تلاش است از طریق برگزاری همایش بین­ المللی گردشگری و توسعه در راستای تدوین نقشه راه توسعه پایدار گردشگری، اقدامات شایسته ­ای را بعمل آورد و نقش خود را بعنوان یک مرکز علمی به منصه ظهور برساند.
بدیهی است که در این همایش مقصود از گردشگری انواع جاذبه های گردشگری از قبیل گردشگری ماجراجویی، گردشگری تجاری، گردشگری فرهنگی، اکوتوریسم، گردشگری غذایی، گردشگری تاریک یا گردشگری تلخ، گردشگری سلامت، و ... است. همچنین امکانات و زیرساختهای گردشگری از قبیل انواع اقامتگاه­های سنتی و مدرن، حمل و نقل و خدمات جابجایی، خدمات بهداشتی و تفریحی، و سایر امکانات و زیرساخت­های دیگر که این صنعت را تحت تأثیر قرار می دهند، مد نظر قرار می گیرد و مورد تأکید همایش است. بنابراین محورهای همایش در قالب 12 محور دسته ­بندی شده که در بخش محورهای همایش به آنها اشاره شده اند. البته بدیهی است که موضوعات قابل طرح در همایش محدود به این محورها نیز نخواهد بود.
 
به امید حضور مفید و موثر شما در همایش.

کارگاه های آموزشی

گالری تصاویر

آمار بازدید
0 کاربران آنلاین