آخرین مهلت ثبت نام: 17 اسفند 1400
آخرین مهلت ارسال مقاله: 05 اسفند 1400
تاریخ برگزاری: 18 و 19 اسفند 1400
برگزار کنندگان: دانشگاه کردستان، گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان، پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان
حامیان: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، سیویلیکا، دانشگاه آویرو پرتغال، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری، و صنایع دستی استان کردستان، دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه، دانشگاه دهوک، دانشگاه اف.اچ.یوهانیوم اتریش، دانشگاه الزهراء، دانشگاه زنجان، دانشگاه کوثر، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشگاه تربت حیدریه، دانشگاه پیام نور، انجمن علمی طبیعت گردی ایران، انجمن علمی گردشگری ایران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، کنفرانس یاب
روزشمار همایش:
  • تاریخ برگزاری: -988 روز مانده
  • آغاز دریافت مقالات: -1155 روز مانده
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: -1001 روز مانده
شیوه نگارش مقاله

شیوه نامه تنظیم مقاله­ های دومین همایش بین­ المللی گردشگری و توسعه

(عنوان مقاله حداکثر در 16 کلمه با قلم B Zar pt. 18 پررنگ)

----- يک سطر فاصله (B Zar pt. 18 پررنگ) -----

نام و نام خانوادگي نويسنده اول[1] ،*، نويسنده دوم[2]، ... در يك يا دو سطر. از ذكر عنوان­هایی چون مهندس

Rounded Rectangular Callout: نام و نام خانوادگي نويسندگان به صورت کامل ذکر شود. (همراه با پسوند)و يا دكتر و ... خودداري شود. (B Zar pt. 12 پررنگ)

 مشخصات نويسنده اول

1 و *- نويسنده مسوول: درجه علمي، مقطع تحصیلی و رشته تخصصي، گروه،دانشکده و دانشگاه نويسنده اول(B Zar pt. 11)، رایانامه((Email (Times New Roman 10 pt. Italic)

----- 1 سطر فاصله (B Zar pt. 10 نازک) -----

مشخصات نويسنده دوم

            2- درجه علمي ، مقطع تحصیلی و رشته تخصصي،گروه، دانشکده و دانشگاه نويسنده دوم (B Zar pt. 11 رایانامه(Times New Roman 10 pt. Italic)

 ----- 1 سطر فاصله (B Zar pt. 10 نازک) -----

مشخصات نويسنده سوم و ...

         3- درجه علمي ، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی،گروه، دانشکده و دانشگاه نويسنده سوم (B Zar pt. 11

رایانامه(Times New Roman 10 pt. Italic)

----- 4 سطر فاصله (B Zar pt. 10 نازک) -----

 

 

چكيده (Zar  pt.14 پررنگ)

در متن چكيده از ذكر مقدمه و كليات خودداري شود و مستقيم به مسالة مورد مطالعه و اهداف آن، اساس كار، و ميزان موفقيت اين مطالعه با استناد به نتايج كار به طور مختصر اشاره شود. چكيده مقاله با قلم B Zar اندازه pt. 11 با فاصله خطوط pt. 13 يا 8/0، فاصله 5/3 سانتي متر از سمت راست و 5/3 سانتي متر از سمت چپ كاغذ، با كناره­هاي رديف شده نوشته شود. طول چكيده در مقالة كامل كمتر از 80 كلمه و بيشتر از 250 كلمه نباشد. چكيده بايد به تنهايي كامل و فقط داراي يك پاراگراف باشد. از اشاره به مراجع در چكيده خودداري شود.

----- 1 سطر فاصله (B Zar pt. 11 نازک) -----

واژگان كليدي: حداقل3 و حداكثر 6 واژه که با کاما (،) از هم جدا شده و در يك خط باشند (قلم B Zar pt. 11).

 

Article title in English (Times New Roman pt.16 Bold)

----- 1 سطر فاصله (B Zar pt. 11 نازک) -----

Abstract (Times New Roman pt.12 Bold)

Body text : (Times New Roman pt.12)

----- 1 سطر فاصله (B Zar pt. 11 نازک) -----

Keywords (Times New Roman pt.12 Bold): Comprehension; International Organization for Standardization;…(Times New Roman pt.12)

----- 2 سطر فاصله (B Zar pt. 11 نازک) -----

 

1- مقدمه (B Zar pt. 14 پررنگ)

به منظور يكسان سازي مجموعه مقالات اين همايش و نيز براي آنكه امكان تركيب و انتقال فايل كامپيوتري آنها فراهم شود، لازم است كه همة مقاله ها با طرحي يكسان و كاملاً هماهنگ تهيه و تايپ شوند. اين راهنما به نويسندگان مقالات فارسي كمك مي‌كند تا مقالة خود را با طرح مورد قبول همايش تهيه نمايند. توجه شود كه چارچوب ظاهري اين راهنما و نگارش آن منطبق بر شیوه نامه مورد قبول همايش است و می تواند جهت تسریع نگارش مستقیما روی این فایل نگارش شود.

براي تايپ مقاله به زبان فارسي، فقط از نرم افزار مايكروسافت ورد نسخة 2007  (MS-Word  2007)  در محيط ويندوز با امكانات فارسي استفاده كنيد. متن اصلي مقاله به صورت تك ستوني با قلم (فونت) B Zar و اندازة pt. 12 تك فاصله (single space) تهيه شود. عنوان همة بخش‌ها با قلم B Zar و اندازه pt. 14 پررنگ و عنوان زيربخش‌ها با قلم B Zar و اندازه 12پررنگ تايپ شود. عنوان هر بخش يا زيربخش، با يك خط خالي فاصله از انتهاي متن بخش قبلي تايپ و شماره‌گذاري شود. خط اول همة پاراگراف‌ها بايد داراي تورفتگي به اندازة cm 7/0 باشد. (خواهشمند است ابتدا فونت هاي ارائه داده شده را نصب نماييد.)

 

2- نکته های ضروری در متن نسخه‌هاي ارسالي به دبيرخانه همايش

در ارسال مقاله ها نکته های زیر باید رعایت شود:

- از واژگان، ترکیب ها و اسم جمع فارسی استفاده شود (مانند: تندرشد به جای سریع الرشد، تا حد امکان به جای حتی المقدور، تندرو به جای سریع السیر، ذکرشده به جای فوق الذکر، واکنش به جای عکس العمل، شیوه نامه به جای دستور العمل، جدول ها به جای جداول، متن ها به جای متون، نشانه ها به جای علایم یاعلامت ها، شکل ها به جای اشکال، صفحه ها به جای صفحات )

- از باید و می باید(مربوط به زمان حال و آینده)، به جای کاربرد نادرست بایست، بایستی و می بایستی( مربوط به زمان گذشته) استفاده شود.

- جدانویسی واژگان رعایت شود ( مانند: سانتی متر به جای سانتیمتر، شکل ها به جای شکلها، عکس ها به جای عکسها )

فايل مقاله بايد به گونه‌اي باشد كه در صورت نياز بتوان به راحتي و بدون كار اضافه‌اي آن را باز كرد، پرينت گرفت يا به چاپخانه تحويل داد. صفحات مقالات مي‌بايد شماره‌گذاري شوند و شماره هر صفحه در پايين آن و در وسط قرار گيرد.

3- حداکثر طول مقاله

با توجه به محدوديت در چاپ مقالات، حداکثر طول هر مقالة كامل شامل شکل­ها و جدول­ها كه منطبق با اين شیوه نامه تهيه مي‌شود، از 15 صفحة A4 بيشتر نباشد.

 

4- واژه‌هاي خارجي در متن فارسي

براي واژه‌ها و نام‌هاي خارجي، تا حد امکان از معادل‌هاي فارسي مصطلح و مصوب استفاده نمایيد. در مورد نام‌هاي خارجي دشوار يا معادل‌هاي غيرمصطلح فارسي، فقط در اولين ارجاع و بلافاصله پس از ذكر اين گونه واژه‌ها، معادل لاتين آن را به صورت زيرنويس در پايين همان صفحه قيد نمایيد. همچنين سمبل­ها و نشانه ها(علامت ها) و انديس­هاي به­كار رفته در متن مقاله مي بايد براساس استاندارد ISO باشند.

 

4-1- زيرنويس­ها

در صورت نياز به درج زيرنويس، همة‌ موارد فارسي و به صورت راست‌چين با قلم B Zar و اندازة pt. 11 و زيرنويس­هاي لاتين به صورت چپ‌چين با قلم Times New Roman اندازة pt. 9 نوشته شوند.

 

4-2- معرفي نشانه ها و متغيرها در متن

از آنجا كه نيازي به درج فهرست نشانه ها و متغيرها در ابتداي مقاله نيست، بنابراين بايد هر نوع متغير يا نشانه به كار رفته در متن مقاله، در اولين ارجاع به آن معرفي شود.

 

5- فرمول‌ها و روابط رياضي و آماری

براي نمايش روابط و فرمول­هاي رياضي و آماری از جدول دو ستوني با خطوط نامرئي مطابق نمونه زير استفاده گردد. در ستون سمت راست اين جدول، شماره رابطه و در ستون سمت چپ رابطه يا فرمول مربوطه نوشته شود. (استفاده از Microsoft Equation در نوشتن فرمول­ها توصيه مي­شود). در صورتي که فرمول­ها در محيط مايکروسافت ورد نسخه 2007 تهيه شوند فايل ارسالي بايد حتماً با پسوند *.docx ذخيره شود تا از تبديل شدن فرمول­ها به عکس جلوگيري شود. همة فرمول‌ها به ترتيب از 1 شماره‌گذاري شوند و شمارة هر فرمول در داخل پرانتز قرار گيرد.





6- جدول‌ها

هر جدول بايد داراي شماره و عنوان (توضيح) باشد، كه در سمت راست بالاي جدول با قلم B Zar پررنگ و اندازة      pt. 10 تايپ و به ترتيب از 1 شماره‌گذاري مي‌شود. بهتر است جدول‌ها در داخل متن و پس از جايي كه به آنها ارجاع مي‌شود، درج گردند. عنوان ستون­هاي جداول بايد به صورت وسط چين (B Zar pt. 9 پررنگ) و كليه متن ها در داخل جدول اگر فارسي باشند به صورت راست­چين (B Zar pt. 10 نازك) و اگر لاتين باشند به صورت چپ­چين                             (Times New Roman 8 pt.) بايد تايپ شوند. همة اعداد در جدول‌ها بايد به صورت فارسي و وسط چين تايپ شوند. ذكر واحد كميت‌ها در جدول الزامي است. هر جدول با يك سطر خالي فاصله از متن  پیش و پس از آن قرار گيرد. و نيز اگر جدول­ها داراي مرجع مي­باشند بايد شماره مرجع در داخل كروشه در انتهاي عنوان جدول ذكر شود. جدول 1 مطابق شیوه نامه فوق تهيه شده است. در اين جدول نوع و اندازه قلم مورد نياز براي تدوين مقالات فارسي به صورت خلاصه آمده است. قابل ذکر است که جداول بايد در اولين مکان ممکن پس از اولين اشاره به آنها در متن قرار گيرند. (توجه شود كه خود جدول نيز بايد در موقعيت وسط­چين نسبت به طرفين كاغذ قرار گيرد.)

 

جدول (1) خلاصه نوع و اندازه قلم­هاي مورد نياز براي تدوين مقالات فارسي

عنوان

قلم (فونت)

اندازه

نوع قلم

عنوان مقاله

B Zar

18

پررنگ

نام و نام خانوادگي

B Zar

12

پررنگ

مشخصات نويسندگان

B Zar

11

ايتاليک

نشانی پست الکترونيکي نويسندگان

Times New Roman

10

ايتاليک

عنوان بخش­ها

B Zar

13

پررنگ

عنوان زير بخش­ها

B Zar

12

پررنگ

متن چکيده و واژگان کليدي

B Zar

11

نازک

متن اصلي

B Zar

12

نازک

زير نويس فارسي

B Zar

11

نازک

زير نويس لاتين

Times New Roman

9

نازک

عنوان جدول ها، شکل ها و نمودارها

B Zar

10

پررنگ

عنوان ستون­هاي جدول ها

B Zar

9

پررنگ

متن فارسي درون جدول ها

B Zar

10

نازک

متن لاتين درون جدول ها

Times New Roman

8

نازک

منابع و مراجع فارسي

B Zar

11

نازک

منابع ومراجع لاتين

Times New Roman

10

نازک

شماره صفحه ها

B Zar

10

پررنگ

 

7- شكل‌ها و نمودارها

هر شكل و نمودار بايد داراي شماره و عنوان (توضيح) باشد كه به صورت وسط­چين در زير آن با قلم B Zar پررنگ و اندازة pt. 10 تايپ و به ترتيب از 1 شماره‌گذاري مي‌شود. نمودارها و شكل­ها مي­توانند به صورت رنگي و يا سياه و سفيد باشند ولي به گونه­اي كه در صورت چاپ سياه و سفيد رنگ­ها و جزييات آن ها قابل تشخيص باشد. شكل‌ها در داخل متن و در جايي كه به آنها ارجاع مي‌شود، درج گردند. ذكر واحد كميت‌ها در شكل‌ها الزامي است. در متن مقاله بايد به همة شكل‌ها ارجاع شود. در تهية شكل‌ها توجه كنيد كه اندازة اعداد، واژه‌ها، كميت‌ها و راهنماي منحني‌ها (legend) به قدر كافي بزرگ باشد تا پس از درج در مقاله، كاملاً واضح و خوانا باشند. هر شكل را با يك سطر خالي فاصله از متن پیش و پس از آن قرار دهيد. يك نمونه شكل در زير آمده است. (توجه شود كه خود شكل­ها و نمودارها نيز، همانند جدول­ها بايد در موقعيت وسط­چين نسبت به دوسوی كاغذ قرار گيرند.)

 

8- نتيجه­گري

وجود بخش جمع‌بندي و نتيجه‌گيري پس از متن اصلي مقاله الزامي است.

 

تشكر و قدرداني

در صورت نياز، اين قسمت قبل از منابع قرار مي‌گيرد و به عنوان اين بخش شماره‌اي تعلق نمي‌گيرد.

 

منابع و مراجع

منابع در انتهاي مقاله و با ترتیب فارسی، سپس انگلیسی و در انتها وب سایت ها مانند نمونه نشان داده شده ذکر می گردد. ( بهتر است هر منبع بايد حداقل يك­بار در متن مقاله مورد استفاده قرار گيرد و يا به آن اشاره گردد.). از نام خانوادگی نویسنده و سال در متن استفاده نمایید (احمدی، 1383) و فهرست منابع بر حسب نام خانوادگی نویسنده اول به صورت الفبایی مرتب نمایید. به عنوان اين بخش نيز شماره‌اي تعلق نمي‌گيرد. روش APA در کنفرانس جهت ارایه مشخصات منابع در فهرست آن انتخاب شده است. منابع و مراجع فارسي را با قلم B Zar نازك pt. 11 و مراجع انگليسي را با قلم Times New Roman pt. 10 نازك تايپ نماييد.



1 و *- نويسنده مسئول: درجه علمي، مقطع تحصیلی و رشته تخصصي، دانشکده و دانشگاه محل تحصیل نويسنده اول (B Nazanin pt. 11، راست چين)

2- درجه علمي و رشته تخصصي (يا سمت كاري)، دانشکده و دانشگاه محل تحصیل نويسنده دوم (B Nazanin pt. 11، راست چين)

آمار بازدید
0 کاربران آنلاین